HCL.HR

Odlična SteelSeries gaming tipkovnica s OLED ekranom na posebnom popustu za HCL ekipu (samo 10 komada)

Igor Belan 10.07.2023.   •   1 komentara   •   HCL objave, Tehnologija


Steelseries Apex 7 RGB tipkovnica ističe se iz mase s posebnim OLED ekranom, a sada može biti totalno vaša po totalno posebnoj HCL cijeni.

Ako ovih dana tražite gaming tipkovnicu da upotpuni vaš setup, a želite nešto što se malo ističe – evo zanimljive ponude.

Riječ je o SteelSeries Apex 7 RGB tipkovnici koja s potpunom postavom tipki koristi posebne SteelSeries QX2 crvene mehaničke RGB prekidače za koje kažu da su linerarni i tihi. Svaka tipka je zasebno osvjetljena visokokvalitetnim RGB osvljetljenjem, a okvir je napravljen od aluminija. Još dobijete i magnetski spojiv odmornik za dlanove.

No ono što je ističe iz mase je mali OLED ekran na kojem možete dobivati sve od notifikacija s Discorda do informacija iz samih igara. Tko zna koliko ćete to zapravo koristiti, ali da je fino za vidjeti na stolu – to svakako jest.

Inače vas taj užitak košta 212€ u Linksu, ali od danas pa do 16.07. ili do isteka zaliha (samo 10 komada) može vas koštati samo 119.99€.

KAKO DO POPUSTA?

Prvo kliknite ovdje i dodajte tipkovnicu u košaricu pa zatim aktivirajte promo kod dabarvolisteel. Cijena će magično pasti na 119.99€ pa završite narudžbu i pričekajte dostavu. Cijena vam je ista za sve oblike plaćanja, a možete srediti i besplatno preuzimanje u nekoj od Links poslovnica diljem Hrvatske.

Komentari (1)

  • CrashLP

    12.07.2023 - 23:24

    Vani 100 eura bez popusta, ma tko tu koga?????

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?