HCL.HR

Organiziramo Hearthstone Fireside Gathering u Rijeci!

Igor Belan 06.05.2015.   •   3 komentara


U subotu 16. svibnja navratite u riječki Klub mladih i pokažite što znate u Hearthstoneu u ugodnoj atmosferi još jednog turnira pod organizacijom HCL-a.

Nakon što smo nekoliko turnira organizirali online putem ESL-a, mislimo da bi bilo vrijeme da se igrači Hearthstonea okupe na jednom mjestu te zaigraju malo i uživo. Zato u subotu 16. svibnja organiziramo naš prvi Hearthstone Fireside Gathering, odnosno prijateljski Hearthstone turnir u riječkom Klubu mladih na adresi Erazma Barčića 9A.

Ponesite svoje laptope, tablete ili smartfone, odnosno prijenosni uređaj na kojemu igrate Hearthstone i pokažite ostalim igračima iz Rijeke što znate.

Turnir će se igrati u Conquest formatu sa BO5 meč modom. Conquest je inače Blizzardov službeni format natjecanja gdje pobjednički igrač mora promjeniti klasu s kojom igra, a poraženi smije zadržati ili promjeniti klasu. Ako se prvi put susrećete s tim formatom natjecanja, sâm Blizzard ga je najbolje objasnio kroz sljedeći video.

Bilo da se dolazite natjecati ili ste samo znatiželjni pa dolazite gledati kako riječani igraju Hearthstone, svi ste dobrodošli. No ako planirate doći da se natječete bilo bi sasvim krasno kada biste nam najavili svoj dolazak – čisto da znamo koliko ljudi možemo očekivati na turniru. Najaviti svoj dolazak možete kroz ovu temu u našem Hearthstone podforumu ili na e-mail [email protected] s naslovom “Hearthstone Rijeka”.

Bilo da javljate postom na forumu ili na e-mail, samo nam usput javite i svoj BattleTag s kojim inače igrate Hearthstone. I naravno, nastavite pratiti HCL vijesti i naš Hearthstone podforum za točno vrijeme održavanja turnira i više informacija.

Dolazite?

Komentari (3)

  • Anacreon

    14.05.2015 - 15:47

    dali ce gathering biti u sklopu novih kvalifikacija za championship?

  • Voshy

    14.05.2015 - 16:49

    da, pobjednike saljemo blizzardu 🙂

  • Anacreon

    15.05.2015 - 14:31

    i deckliste, dali mozemo jednostavno napisati karte u decku i poslati decklistu na takav nacin, to govorim u slucaju ako cemo mjenjati deck poslje rundi u klubu, jer onda bas i necemo imati svi mogucnost napraviti ss

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?