HCL.HR

Origin dodaje EA igre s vašeg Steam profila

Zoran Žalac 28.02.2012.   •   4 komentara


Ukoliko ste neku Electronic Artsovu igru kupili na Steamu, od sada ju posjedujete i na Originu. Novost još nije službeno otkrivena, ali je potvrđuju brojna svjedočanstva korisnika oba servisa.

Veći broj korisnika danas je prijavio slučajeve pojavljivanja Electronic Artsovih igara na Origin računima. Točnije rečeno, igara koje korisnici već posjeduju na drugom servisu, ili konkretnije – Steamu. Primjerice, ako ste kupili Mass Effect 2 ili Dead Space 2 na Steamu, vjerojatnost je da su te igre sada vezane za vaš Origin račun.

Međutim, iako je ovo u načelu dobra vijest, postavlja se pitanje kako Origin dolazi do podataka o posjedovanim EA igrama. Prema svemu sudeći, Origin skenira podatke u mapi za Steam, što se vjerojatno neće svidjeti korisnicima kojima je stalo do privatnosti sadržaja na osobnom računalu.

Komentari (4)

 • infokod

  28.02.2012 - 20:35

  Oh, oh oh, to je super 😀

 • Zoi

  28.02.2012 - 21:41

  Da makar valja servis, za razliku od Steama :/

 • core2man

  29.02.2012 - 10:54

  Ja imam Dead space i Bulletstorm na steamu,pa mi se nista od toga nije dodalo na originu.

 • black_out

  01.03.2012 - 01:21

  U Steamu otvorite Library i kliknite na željenu igru (ne znam vrijedi li za sve igre koje su na Originu, ali EA-ove rade) te u desnom kutu ispod LINKS kliknite na CD Key. Kliknite na COPY KEY TO CLIPBOARD te ga jednostavno Pasteajte u Originu pod Reedem Product Code. Eto, sad tu istu igru imate i na Originu, ako vam to išta vrijedi.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!