HCL.HR

Osnovan Striking Distance, studio koji će stvarati narativna iskustva u PUBG svemiru

Stjepan Fikter 26.06.2019.   •   3 komentara   •   Industrija videoigara


Novi naslov unutar PUBG svemira neće biti okrenut prema potpuno slobodnom igranju nego će u pitanju biti narativno iskustvo jer je to smjer kojeg želi razvijati PUBG Corp unutar njihovog univerzuma.

PUBG Corp, tvrtka koja je zaslužna za popularni PlayerUknown’s Battlegrounds osnovala je Striking Distance, novi studio koji će biti zaslužan za originalna narativna iskustva smještena u istoimenom svemiru.

Glavna osoba unutar novoosnovanog studija je Glen Schofield kojeg možda znate po tome što je bio suosnivač Sledgehammer studija pa ima iskustva s Call of Duty igrama. Također, bio je potpredsjednik i generalni direktor sada ugašenog Visceral Gamesa zbog čega ima iskustva i s Dead Space naslovima.

Naravno, to ne znači kako će iduće PUBG iskustvo biti narativna horor pucačina, no opet, možda i bude. Iako vrlo vjerojatno neće. Naime, studio je tek u osnivanju što znači kako se prvo mora proći proces zapošljavanja prije nego dobijemo konkretne informacije o njihovom prvijencu, a kada će to biti, za sada nije poznato.

S druge strane, kreator PlayerUknown’s Battlegrounds Brendan Greene, ranije ove godine objavio je kako se odmiče od naslova kojeg je stvorio. Razlog tome leži u želji gdje će mu biti fokus na vođenju PUBG Special Projects, novog odjela unutar matične tvrtke koji će opet biti povezan s njegovim svemirom.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • NeoGames

    26.06.2019 - 20:50

    PUBG ima svoj svemir?

  • Ante1950

    26.06.2019 - 23:17

    Sam lud il nist ne kontam?

  • Hadvar

    27.06.2019 - 09:30

    ono sto trebaju napraviti da PUBG postane odlican, je da kineze zatvore u zaseban server da se smanji broj cheatera.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?