HCL.HR

Ostavite nam svoj najbolji screenshot za mjesec svibanj

Tomislav Petrinec 09.05.2013.   •   0 komentara   •   HCL objave


Uhvatili ste neki zanimljivi screenshot? Provjerite koliko je zapravo zanimljiv – ostavite nam ga u temu za Screenshot mjeseca na HCL forumu.

Prije nešto više od godinu dana došli smo na ideju o forumskom natjecanju pod nazivom ‘Screenshot mjeseca’ u kojemu kroz prijavu u određenoj forumskoj temi, članovi našeg foruma mogu sudjelovati u natjecanju za… pa, za najbolji screenshot mjeseca!

Stvar je vrlo jednostavna, a zanimljiva za pratiti. Jednostavno od svih screenshota koje tijekom mjeseca uhvatite, izaberite onoga za kojega smatrate da je najbolji. Zatim dođite na HCL forum i ostavite nam ga u temi za natjecanje tog mjeseca (kliknite ovdje za temu za mjesec svibanj) i čekajte kraj mjeseca kada ćemo otvoriti anketu za glasanje. Nakon tri dana glasanja, koje je otvoreno za sve registrirane korisnike HCL-a, otkrivamo generalnog pobjednika, odnosno ‘Screenshot mjeseca’ i njegovog vlasnika. Plan je da od sada to ističemo i putem samog HCL portala, u obliku jedne vijesti baš poput ove.

Želimo samo napomenuti kako je natjecanje više inspirirano nekakvom gamerskom nostalgijom i time kako videoigre znaju imati svoje prekrasne trenutke vrijedne divljenja, nego li nekakvim pumpanjem ega i pokazivanjem tko ima veći… pardon, tko je uhvatio bolji screenshot. Dakle nije toliko bitna visoka rezolucija, uglađenost tekstura, anti aliasing i količina raznih grafičkih efekata – vaš screenshot mora se jednostavno svidjeti ostalim forumašima.

Nakon što smo vam objasnili (ukoliko niste znali) kako funkcionira HCL-ov screenshot mjeseca, predstavljamo vam i pobjednika za travanj. Ovaj magični trenutak u igri Star Wars: The Old Republic uhvatio je naš forumaš iza nadimka aleksandar[bf.] i time zasluženo pobijedio s točno 26.3% glasova.

Screenshot mjeseca - SWTOR

Kliknite ovdje da provjerite i ostale screenshote koje su HCL forumaši ostavili u službenu ‘Screenshot mjeseca’ temu za travanj, a zatim se bacite na hvatanje što zanimljivijeg screenshota i ostavite nam ga u aktualnu temu za svibanj. Naravno, svi ste pozvani da nam ostavite screenshot, ne košta vas ništa i realno – zabavno je. Nadamo se da ćete nam se pridružiti.

HINT: Ako vidite da netko ostavi samo tekst ‘rez’ to znači da je ‘rezervirao’ mjesto za post pa kada uhvati neki screenshot s kojim je zadovoljan, taj isti post će editirati i ubaciti u njega samu sliku. Poanta toga je da se post, odnosno screenshot na taj način pojavi na prvoj stranici forumske teme, što mu donekle povećava šanse da mu forumaši daju svoj glas na kraju mjeseca.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?