HCL.HR

Osvrtnik je otkrio svoje gamerske planove na HCL Pidžama Partyju

Zoran Žalac 29.05.2020.   •   2 komentara   •   HCL objave


S filmskim i serijskim Osvrtnikom igrali smo Worms W.M.D., pričali o životu na YouTubeu i aktualnostima iz svijeta zabave.

Na sinoćnjem HCL Pidžama Partyju osvrnuli smo se još jednom na Worms W.M.D., ovoga puta u društvu Srđana Cvitana, na YouTubeu poznatog pod nazivom Osvrtnik. Iako u zadnje vrijeme igra samo Warzone, Osvrtnik se vratio korijenima battle royalea te je u prvom meču zamalo otišao kući kao pobjednik. U drugom smo meču prešli na timski format obračuna, a tu naš glavni urednik nije imao milosti za protivničke crve.

Nakon dvodimenzionalnog napucavanja, sa Osvrtnikom smo pričali o porijeklu njegovog YouTube kanala, njemu najdražim filmovima i videoigrama, a prisjetili smo se i nekad popularnih knjiga u kojima čitatelj sam kroji svoju avanturu.

Osvrtnik je sudjelovao i u HCL Pidžama Party izazovu, gdje je pokazao zavidnu snalažljivost i zasjeo na sam vrh ljestvice. Top lista natjecatelja sada izgleda ovako:

  1. Osvrtnik, Vojko V – 9 bodova
  2. Dean Kotiga, Dario Juričan, Luka Bulić, Saša Lozar – 8 bodova
  3. Juraj Šebalj, Ivan Šarić – 7 bodova

Kao i na svakom HCL Pidžama Partyju, nagradili smo smo gledatelje koji su se natjecali u nagradnom natječaju. Tražili smo da napravite rođendansku čestitku HCL portalu, a sretni dobitnici Croteam kolekcije su: musava_ribicaivanbujdofajdomrcina

Nagrade ćemo dijeliti i u sljedećoj epizodi HCL Pidžama Partyja. Sada od vas tražimo da nam nacrtate najdražeg lika iz filma ili serije. Crteže možete raditi rukom ili računalno – važno je samo da su vaši. Svoje slike postavite na Instagram ili Facebook uz hashtag #HCLpidžamapartya mi ćemo dobitnike proglasiti u sljedećoj epizodi.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • marjanovicut

    29.05.2020 - 12:48

    Korona nam donese i nešto dobro i kvalitetno, nadam se da ce ovaj serijal opstati, ako ne kroz stalno onda bar kroz povremeno izdanje 🙂

  • Kiner Pingvin

    30.05.2020 - 14:25

    Drago mi je da ste pozvali Osvrtnika, njega gledam (ozbiljno) više nego HCL.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?