HCL.HR

Otkazan je besplatni The Division Heartland

Zoran Žalac 15.05.2024.   •   7 komentara


Od Ubisoftovog ulaska u free-to-play vode sa serijalom The Division na kraju neće biti ništa. Stigla je vijest o tome da je otkazan razvoj igre The Division Heartland.

Ubisoftov serijal The Division ipak neće dobiti svoj spin-off naslov free-to-play formata. Najavljeni The Division Heartland upravo je otkazan.

“Nakon pažljivog razmatranja, odlučili smo se na težak potez zaustavljanja razvoja za The Division Heartland. Naš je prioritet sada podržati talentirani studio Red Storm Entertainment koji će se prebaciti na druge projekte unutar tvrtke, uključujući XDefiant i Rainbow Six.” – poručili su iz Ubisofta.

The Division Heartland bio je najavljen 2021. godine te je trebao biti jedan od naslova kojima bi Ubisoft prebacio svoje premium franšize u F2P format. Međutim, taj plan do sada nije zaživio i ovo je već drugi F2P projekt kojega su u Ubisoftu otkazali. Prvi je bio Ghost Recon Frontline.

Interesantno je da je Heartland bio blizu lansiranja. Prošao je kroz nekoliko testiranja te su iz Ubisofta više puta ponavljali kako računaju na tu igru.

Komentari (7)

  • Nemanjazzz

    15.05.2024 - 20:01

    Zao mi je zbog jednog kolege ovde sa sajta koji je reko da je hajpovan za ovo.

  • NebitanLik

    15.05.2024 - 20:01

    Valjda su shvatili da od F2P formata nema ništa, ali i besplatnih igara nema, a ako ih ima to su one loše

  • tylerogg

    15.05.2024 - 21:34

    Nisu shiteri nikad nista normalno napravili ali su sada dobro postupili.Div 2 je smece i badava da se dijeli nevalja nikako.Jos da imaju malo mozga ugasili bi div 1 i tako unistili 99% bolesnika koji zive unutar igre sa hackom.

  • Ramzonja

    16.05.2024 - 08:09

    Onda čekamo The Division 3

  • vojnovic4

    16.05.2024 - 09:10

    Steta bas sam se veselis ovoj igri veliki sam fan divisiona

  • Mark_x_X_x

    16.05.2024 - 12:03

    Ovo je trebao bit dlc za Div2 i to je to…

    Otkud ti pamet uopće e napravit ću tri live service division igre, da nijedna ne dođe do dovoljnog broja korisnika nego da se svi zainteresirani podijele na tri igre i onda lijepo sve tri propadnu zato što nisu održive

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?