HCL.HR

Otkazan je Ghost Recon Frontline, igra koju nitko nije tražio

Zoran Žalac 22.07.2022.   •   4 komentara


Ubisoft je otkazao razvoj Ghost Recon igre battle royale formata, koja nakon predstavljanja nije oduševila fanove taktičkog serijala.

Ubisoft steže remen te su povodom novog financijskog izvješća obznanili kako otkazuju čak četiri projekta koja su imali u razvoju. Osim Splinter Cell VR-a otkazane su dvije igre koje nisu ni najavili, a otpisana je i battle royale igra u svijetu Ghost Recona.

Ghost Recon Frontline najavljen je prošle godine i nisu ga dočekale pozitivne reakcije fanova. Nitko nije tražio još jednu battle royale igru i odmah je postalo jasno da će Ubisoft imati težak posao s promocijom te igre. Ista je trebala biti lansirana u testiranje nedugo nakon najave, no to je testiranje bilo otkazano, a Ubisoft je čak maknuo video kojim je igra najavljena – toliko je loše Ghost Recon Frontline bio primljen.

Prema neslužbenim informacijama, trenutno je u razvoju još jedna igra iz glavnog serijala Ghost Recon, ali ona neće biti isključivo multiplayer naslov.

Komentari (4)

  • Gebro_gaming891

    22.07.2022 - 10:13

    Mogli su još i XDefiant otkazat.

    • Cone3006

      @Gebro_gaming891, 22.07.2022 - 15:47

      Ne bi me cudilo da ce kroz par dana

  • Strahinja Radonjic

    22.07.2022 - 16:06

    Battle Royale u svetu Ghost Recon-a, pa to iskreno zvuči zanimljivoo. Zamisli kompletan Arsenal oružja iz Breakpoint u Ghost Recon Battle Royale igri. Ili su mogli da zapravo ubace BR u Breakpoint kao free komponentu ili da čak i ceo Breakpoint učine F2P, oni prekinuli podršku…

  • kebbab

    23.07.2022 - 00:05

    Pravilno, neka se posvete novom AC i da naprave kako treba Avatar.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?