HCL.HR

Otkazana je besplatna Just Cause igra

Zoran Žalac 04.07.2023.   •   5 komentara


Rico Rodriguez na kraju se ipak neće pojaviti u mobilnom izdanju jer je free to play igra Just Cause Mobile upravo otkazana.

Ne znam za vas, ali ja pojma nisam imao da je akcijski serijal Just Cause trebao zaživjeti na mobitelima. To jest, ne čudi me, jer je franšiza u vlasništvu Square Enixa, no baš mi je promakla objava za Just Cause Mobile iz 2021. godine. Igra je čak neko vrijeme bila u testiranju, no sad stiže vijest kako je pokojna.

Razvoj free-to-play igre Just Cause Mobile naglo je prekinut, a sama igra je povučena iz opticaja te se više ne može pronaći na Google Play trgovini aplikacija.

Just Cause Mobile bio je ambiciozan projekt koji je obećavao kampanju, kooperativnu komponentu i kompetitivni multiplayer za 30 igrača. Formalno je to bio prvi pokušaj Just Cause serijala da uđe u vode multiplayera, ali na kraju od toga neće biti ništa.

Izuzev ove mobilne igre, sam serijal Just Cause je u mirovanju nakon razočaravajućeg Just Causea 4 iz 2018. Njegovi tvorci trenutno rade na potpuno novoj igri zvanoj Contraband, koja je u razvoju za PC i Xbox konzole.

Komentari (5)

  • Cro legend

    04.07.2023 - 13:29

    Pokojan je Just Cause serijal jos od trice

    • Antiesreg

      @Cro legend, 04.07.2023 - 13:39

      Netočno baš igram pomalo 4 dio i super jest kao i svi dijelovi 🙂

    • Cro legend

      @Antiesreg, 04.07.2023 - 13:43

      Na cemu? Na konzoli ili na PC-u? Ja za losije optimiziranu igru od Just Cause 4 opce ne znan. A i izgleda ruzno i isprazno po meni, po cemiu je i skupila lose recenzije. Dao sam joj 2 sata, samo zato sto je bila free na Epicu, pa sam je tad stavio u library. U Just Cause 3 imam 40 sati i mogao bi imati jos toliko

  • Danilo Boljevic

    04.07.2023 - 18:50

    Onda nakon Contraband-a vjv ide novi Just Cause, vec su rekli da ce biti koliko se sjecam.

  • TheCaptainCrash

    05.07.2023 - 07:17

    ovo je dobra vijest, sto mislite na sto bi licio da je izasao? jos multiplayer, pa to bi bilo nakrcano mikrotransakcijama ali ove danas su vise makrotransakcije. Pa onda battle pass jedan drugi treci…tako da ovo samo moze bit dobra vijest.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?