HCL.HR

Otkriven je Plants vs. Zombies 3

Zoran Žalac 18.07.2019.   •   2 komentara


Zombiji su ponovno ogladnili, ali biljke nisu na godišnjem odmoru. Neslužbenim je kanalima otkriveno postojanje mobilne igre Plants vs. Zombies 3.

Ne znamo zašto Electronic Arts još uvijek nije najavio treći dio Plants vs. Zombies serijala, no znamo da to nije zato što ne rade na njemu. Jer pogodite što – rade. Naime, postojanje igre otkriveno je na listi aplikacija za Google Play Store, gdje su osvanuli i prve slike iz igre. U međuvremenu je sve uklonjeno jer Electronic Arts očito nije finalizirao što bi nastavak kultne igre trebao donijeti.

UPDATE: Eto ga na – potvrdili su postojanje igre baš dok sam pisao ove retke. Službeno je – Plants vs. Zombies 3 je u razvoju.

Igra je trenutno u pre-alpha fazi razvoja, što znači da materijali koji vidite nisu reprezentativni za ono što se očekuje u konačnom proizvodu. Svejedno, jasna je barem jedna stvar – Plants vs. Zombies 3 bit će igra za Andorid te iOS platforme, a prema postojanju mikrotransakcija za očekivati je da će biti free-to-play modela. Ipak, mikrotransakcije neće biti prisutne u fazi testiranja igre.

Za pokretanje igre trebat će vam Android verzije 6.0 i mobilni uređaj u rangu Samsung Galaxyja S7.

Prema onome što se može vidjeti iz priloženih materijala, gameplay bi trebao biti vrlo sličan prethodnoj igri. Čini se, međutim, da bi jedna od novina trebala biti nadogradnja biljaka koristeći taco, iz nekog razloga.

Komentari (2)

  • HyPo

    18.07.2019 - 16:04

    ovo je super no pitanje je dali če izači za pc znam daPvZ 2 nije na pc .
    sada fali još Peggle 3 da naprave
    Peggle 2 EA isto nije stavio na pc a izašao je 2013 i samo za xbox live tako da EA bolje da prvo stavi Peggle 2 i PvZ 2 na pc i onda da radi na PvZ 3 to ima više smisla meni lično.
    ali EA to neče napraviti zato što su govna i boli ih uvo za pc gejmere glavno da imaju mikro transakcija u igri .

  • lepiakadodo

    18.07.2019 - 18:52

    Super. Nadam se da igra nece izgledati kao na promo slikama- jer te izgledaju ocajno.. Ne volim niti mikrotranskacije jer konstantno ometaju igru kao i reklame unutar iste. Jebalo ih to sranje.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?