HCL.HR

Otkriven Soul Sacrifice, nova akcijska igra za PS Vitu

Igor Belan 19.04.2012.   •   0 komentara


Japanski časopis Famitsu sasvim slučajno otkrio je postojanje ove naizgled obećavajuće akcijske igre za PlayStation Vita konzolu.

Novi broj poznatog japanskog Famitsu časopisa prikazuje oglas za dosad nenajavljenu igru za PS Vita konzolu imena Soul Sacrifice. Na internet je procurila slika ovog oglasa, a iz iste se da pročitati da je riječ o akcijskoj igri koja će “protresti vašu dušu”. Što god to značilo.

Procureni oglas prikazuje konceptualne grafike u fantasy stilu u kojima tri lika napadaju troglavo čudovište. Već ste zainteresirani, zar ne? Više detalja o igri trebali bi dobiti kada novi broj Famitsu časopisa zapravo izađe, a Sony će potom održati i poseban event o ovoj igri u Tokyu 10. svibnja.

UPDATE: U međuvremenu je zaživjela službena stranica ove igre, no i tamo manjka konkretnih informacija u ovome trenutku. Sada znamo za sigurno da će igra biti otkrivena 10. svibnja, a iz animacije koja se trenutno tamo prikazuje vidimo da će igra imati snažnu co-op komponentu… te mnogo raznolikih čudovišta koje treba usmrtiti.

LINK: Soul Sacrifice službena stranica FORUM: PlayStation Vita podforum

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?