HCL.HR

Otkrivena je naslovnica za EA Sports UFC 5

Zoran Žalac 05.09.2023.   •   1 komentara


EA Sports će u četvrtak službeno predstaviti svoju novu UFC igru, a za sada je otkriveno tko će se pojaviti na naslovnicama dvaju izdanja.

Službeno predstavljanje igre EA Sports UFC 5 dogodit će se u četvrtak popodne, 7. 9. Za sada su pak otkrivene naslovnice standardnog i Deluxe izdanja, s nekim novim, ali i poznatim licima.

Na naslovnici standardnog izdanja naći će se Australac Alexander Volkanovski, trenutni prvak perolake kategorije; te kirgistansko-peruanska borkinja Valentina Shevcehnko, druga žena nakon Ronde Rousey koja se našla na UFC naslovnici.

Na naslovnici Deluxe izdanja “pozirat” će nigerijsko-novozelanski borac Israel Mobolaji Temitayo Odunayo Oluwafemi Owolabi Adesanya, kojemu je ovo drugo pojavljivanje na naslovnici UFC igre (ranije je bio na UFC 4 naslovnici).

Za razliku od prijašnjih igara, UFC 5 neće koristiti stvarne fotografije boraca za naslovnicu. Umjesto toga likovi će biti prikazani kroz svoje virtualne modele iz same igre. Kako smo ranije čuli, UFC 5 će također prijeći na novi engine (Frostbite), koji bi trebao donijeti realističniji prikaz, pogotovo što se tiče ozljeda.

Komentari (1)

  • Rick Sanchez

    06.09.2023 - 12:44

    Volk je one of the GOATs, al nije baš faca za naslovnicu. Mislim da im je ovo najgori cover ikad.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?