HCL.HR

Otkriveni detalji o Uncharted filmu

Duje Kozomara 02.12.2010.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Filmski redatelj David O. Russel počeo je otkrivati detalje o svom nadolazećem filmu, koji je adaptacija popularne PS3 ekskluzive Uncharted. Doduše, kada čujemo neke ideje o filmu, nismo sigurni koliko će doista podsjećati na Naughty Dogovu igru.

Filmski redatelj David O. Russel počeo je otkrivati detalje o svom nadolazećem filmu, koji je adaptacija popularne PS3 ekskluzive Uncharted. Doduše, kada čujemo neke ideje o filmu, nismo sigurni koliko će doista podsjećati na Naughty Dogovu igru. Dakle, kao što smo već pisali, Mark Wahlberg glumi Drakea, a priča se fokusira na lik te njegovu širu obitelj, koja putuje po cijelom svijetu i susreće se sa najutjecajnijim osobama. Russel je pojasnio: „Ova ideja mi se uistinu sviđa, da postoji obitelj koja je sila koju svi poznaju u svijetu antikviteta i umjetnina. Obitelj koja se bavi šefovima država i ravnateljima muzeja, te osigurava pravdu.“ Indiana Jones, anyone?

Wahlberg, koji je glumio i u Max Payneu, rekao je da mu se redateljeva ideja sviđa, te da filmskim adaptacijama igara često nedostaje „srca i karakternosti“. U redu Mark, vjerujemo da ćeš ti nešto učiniti po tom pitanju.

Komentari (1)

  • Figo

    02.12.2010 - 18:50

    Jao, glumac je dobar samo me strah scenarija, da ne završi kao May Payne, koji je skoro pa totalno odskočio od svoje priče u videoigri.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?