HCL.HR

Otkriveni novi detalji za puzzle platformer Never Alone

Stjepan Fikter 09.05.2014.   •   0 komentara


Nuna, mlada djevojka i arktička lisica udružit će snage u rješavanju različitih problema u interesantnom naslovu autohtonih aljaških developera.

Upper One Games, autohtoni aljaški razvojni studio, otkrio je nove informacije za svoj prvijenac Never Alone ilitiga Kisima Ingitchuna u Iñupiaq jeziku aljaških domorodaca. U ovome puzzle platformeru preuzet ćemo ulogu mlade djevojke koja je u društvu arktičke lisice s kojom će se zajedno morati probijati kroz tešku i izazovnu okolinu.

Never Alone kombinira tradicionalni folklor, priče, okolinu i likove koji su se prenosili preko mnogih generacija aljaških domorodaca. Za potpunije iskustvo, u igri će nas dočekati mogućnost kooperativnog igranja, osam poglavlja s različitom okolinom, Kunuuksaayuka priču koja ide generacijama unazad, susreti s tradicionalnim likovima iz aljaškog folklora te uvid u Iñupiaq način života.

Gloria O’Neill, izvršni direktor Upper One Gamesa te predsjednica Cook Inlet plemenskog vijeća, izjavila je: “Iznimno smo uzbuđeni što stvaramo jedinstvenu igru. Želimo misliti da stvaramo jednu od najautentičnijih i zabavnijih igara godine. Videoigre su moćan alat za stvaranje povijesti, tradicije i kulture autohtonih igara koje će biti važne idućoj generaciji domorodaca i ostatku svijeta.”

Never Alone stiže ove jeseni za PC, PS4 i Xbox One po cijeni od 14.99 dolara.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?