HCL.HR

Otkriveni trofeji još nenajavljene PS4 verzije Beyond: Two Soulsa

Stjepan Fikter 04.09.2014.   •   3 komentara


Posljednja Quantic Dreamova avantura mogla bi se pojaviti u next-gen verziji ako je vjerovati novim glasinama u obliku otkrivenih PSN trofeja za PS4 izdanje.

Zahvaljujući stranici Exophase koja objavljuje liste i statistike PSN trofeja, ponovno su oživjele glasine kako će Beyond: Two Souls izaći i u verziji za PlayStation 4.

Naime, dotična stranica dočepala se navodne liste trofeja još nenajavljene PS4 verzije. Lista trofeja je identična onoj za PlayStation 3 inačicu, čime se daje naslutiti da uz igru neće stići nikakav dodatan sadržaj.

Glasine o PS4 verziji Beyonda počele su još u travnju kada je otkrivena slika o mogućoj next-gen verziji igre u portfelju jednog od Qunatic Dreamovih programera. Na slici su bile prikazane kontrole, ali je za referencu korišten Dual Shock 4 kontroler, no nakon nekoliko dana slika je maknuta. Zatim su u srpnju dvije švicarske trgovine postavile različite datume izlaska igre u PS4 izdanju čime su glasine nastavljene, da bi se sada u cijelu priču uključili i navodno procureni trofeji.

Sony nije ništa službeno potvrdio, ali ako se prisjetimo u koliko se primjeraka prodao The Last of Us Remastered, ne bi bilo ništa čudno da i Beyond: Two Souls dobije svoje PS4 izdanje. Ako niste baš upoznati s ovim naslovom, pročitajte Dujinu recenziju.

Komentari (3)

  • HighCroGaming

    04.09.2014 - 19:10

    zasto sony ovo radi

  • mickolopi

    04.09.2014 - 21:03

    Nece je prodati ni u pola koliko su prodali TLoU R, kupice je bivsi korisnici Xbox360 konzole (koji nisu posjedovali ps3), ali mali dio, posto su svi vidjeli kritike za ovu igru, al dobro, Sony proba da prikupiti jos neku paru, nista cudno, samo mi je bezveze sto su to odmah u startu navalili da rade, prije su to radili laganica, sjecam se SoC i ICO kolekciju su izbacili za PS3 tek prije 3 godine, a ovo vec postaje nekako alavo, barem je tako s moje tacke gledista…

  • -X3M-W1k1n6

    07.09.2014 - 21:26

    Igra nevalja. Interaktivna drama u kojoj strasno iritira to da sto god uciniš ti nemožeš umrijeti. Imala je potencijala i na pocetku te povede prica, ali na kraju ostane gorak okus.
    Apsolutno ne kupiti.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?