HCL.HR

Otkriveno je kad kreće kooperativno preživljavanje u Once Human

Stjepan Fikter prije 1 tjedan   •   0 komentara


Postapokaliptični svijet igre preživljavanja Once Human može se doživjeti i prije izlaska pune verzije idućeg mjeseca jer je već sad dostupna demo verzija ograničenog trajanja.

Novi mjesec, nova igra preživljavanja. Teško ih je više pobrojati, no poznato je kad kreće kooperativno druženje u postapokaliptičnom svijetu igre Once Human.

Borba za hranu, fizičko i duševno zdravlje krenut će 9. 7. Divljina neće biti blaga prema nama jer se je vanzemaljska kontaminacija zavukla u svaku poru svijeta. Od hrane i vode koja može biti zagađena do čudovišta koja predstavljaju prijetnju, sve to će na dočekati kad se krene u istraživanje.

Bilo samostalno ili kooperativno, čišćenje planeta od kontaminacije obavljat će se eliminacijom izazovnih bosseva. Najavljuje se oko 100 vrsta oružja podijeljenih u sedam kategorija i koje će se moći nadograđivati, a kad se poželimo odmoriti od pucanja moći će se graditi i kuća. Bila to praktična kuća ili vila, imat ćemo mogućnost premještanja sigurne lokacije po mapi.

Osim pucanja i preživljavanja, element istraživanja vodit će nas prema otkrivanju istine o kontaminaciji kao i prilici za upoznavanje različitih frakcija. Neke će biti prijateljski nastrojene, a neke neće. Once Human već sad je moguć za isprobavanje putem demo verzije na Steamu kako bi mogli vidjeti što nas očekuje idućeg mjeseca u punoj verziji.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?