HCL.HR

Otkriveno je kad će pucačina Leap skočiti iz early accessa

Stjepan Fikter 06.02.2023.   •   1 komentara


Početkom idućeg mjeseca LEAP se potpuno naoružan sprema uskočiti u punu verziju s kojom dolazi napucavanje između platformi.

Brza akcija, prijevozna sredstva, posebne vještine i mogućnost sređivanja vlastitog odijela iz kojeg se napucavamo – tako nekako se ukratko može opisati LEAP. Pucačina je to u kojoj sudjeluje do 40 igrača na bojnome polju, a uskoro će biti spremna za izlazak u punoj verziji. Točnije rečeno, neće se morati dugo čekati jer već od 1. 3. Leap uz PC verziju igramo i na PlayStation te Xbox platformama.

Osim timske suradnje, Leap će se pokušati istaknuti mogućnosti kretanja po bojištu uz pomoć kuke, jet packa te različitih prijevoznih sredstava. Svaki igrač imat će svoje vozilo koje će ići od hoverboarda do mehaničkog losa kako bi se moglo brzo doći do akcije. Uz to, svako odijelo ima svoju posebnu vještinu, bilo to orbitalni laser ili štit koji će zaštiti nas i suborce.

Izlaskom pune verzije Leapa stiže mogućnost napucavanja svih igrača neovisno o platformi na kojoj igraju kao i mogućnost kreiranja mod servera. Isto tako, po dolasku 1.0 verzije bit će predstavljen i plan nadogradnji jer kako kažu iz razvojnog studija, to je tek početak.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?