HCL.HR

Otkriveno je kad krećemo rješavati zagonetke u avanturi Crowns and Pawns

Stjepan Fikter 31.03.2022.   •   1 komentara


Crowns and Pawns prezentirat će nam priču o kralju koji nije nikada okrunjen, a ista će nas odvest na putovanje Europom kako bi rješavali šarolike zagonetke.

U petom mjesecu imat ćemo prilike zaigrati Crowns and Pawns, point’n’click avanturu inspiriranu naslovima poput Broken Sworda, Syberie, Still Lifea i drugih. Preciznije rečeno, igra nam stiže 6. 5. na PC, kada krećemo na putovanje Europom kako bismo rješavali različite zagonetke.

Crowns and Pawns upoznat će nas s protagonisticom Mildom koja neočekivano naslijedi kuću od pokojnog djeda u Litvi te odlazi na brojne stvarne lokacije staroga kontinenta. Sama radnja vrti se oko kralja koji nije nikada okrunjen, a u misterij je uključen i ruski KGB.

Kako je riječ o avanturi, dočekat će nas brojne zagonetke kao i neizostavno kombiniranje predmeta. Bit će tu i zanimljivih odabira tijekom dijaloga, a najavljuje se i svijet koji će reagirati na naše odluke. Uz to, imat ćemo prilike i mijenjati obleku što bi nam također trebalo pomoći kod rješavanja problema koji će biti stavljeni ispred nas.

Komentari (1)

  • Stitrek

    31.03.2022 - 21:49

    Lijepo je vidjeti dobru point&click avanturu, nadajmo se da su radnja i likovi dobro napisani.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?