HCL.HR

Otvoreni Quake Live ladderi na ESL-u!

Igor Belan 17.04.2010.   •   1 komentara   •   Esport


Koristeći moć naše ESL licence, za sve domaće igrače otvorili smo dva Quake Live laddera. Dođite na laddere i pridružite nam se u fragganju!

Pozivamo sve zainteresirane i skillom nabrijane Quake Live igrače da nam se pridruže na upravo otovorenim Quake Live 1on1 i 2on2 Clan Arena ladderima na domaćem ESL-u. Moć naše ESL Hrvatska licence omogućila nam je stvaranje ovih laddera kojima želimo potaknuti što više igrača na prijateljsko nadmetanje u odličnom, ultra brzom Kvejku i samim time rast Quake Live communitya u Hrvatskoj. Prvi meč na ladderu zakazan je za danas u 19:00h, a sukobiti će se vaš omiljeni urednik i Mojsije (duel). Na našem forumu imamo temu za raspravu o ovom ladderu pa ako želite formirati kakvu ekipu za 2on2 ladder ili jednostavno raspravljati o challengima i ostalim sitnicama o ESL-u, svakako navratite ostaviti koji post.

Za neupućene, Quake Live je free to play, browser based inačica popularnog Quakea 3, a zaigrati ga možete u roku od kojih 5-10 minuta putem stranice quakelive.com. Jednostavno morate skinuti Quake Live plugin (za Internet Explorer ili Firefox), registrirati se i krenuti igrati. Da bi pak zaigrali sa nama na ESL-u, posjetite stranicu esl.eu/hr, registrirajte se i tamo te dalje pratite upute za prijavu na Quake Live ladder.

FORUM: Quake Live ESL ladderi – rasprava ESL: Quake Live ladderi – više informacija

Komentari (1)

  • Mojsije

    17.04.2010 - 18:13

    gg spushio od ementalera…pa jao sramote…

    onda sam moro bota lokija ubit da si popravim raspolozenje 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?