HCL.HR

Overlord se priprema za zli povratak

Zoran Žalac 20.03.2015.   •   6 komentara


Iz Codemastersa su odaslali nedvosmislen mig kako bi Overlord serijal mogao dobiti još jednu igru. Službena najava iste, međutim, tek treba uslijediti.

Codemasters je na Twitteru iz vedra neba objavio prilično izravan znak kako planira izvući Overlord serijal iz mirovine. Uz sliku Overlordove kacige i komentar „OH, SRANJE… BJEŽITE!“ definitivno je nešto sugerirano, a s obzirom da je tvit prenijela i Rhianna Prachett, spisateljica Overlorda II – prilično je izgledno kako se nešto „kuha“.

Overlorda smo zadnji put vidjeli prije gotovo šest godina upravo u drugom dijelu. Nadanja o eventualnom nastavku nestala su kada se Codemasters odlučio izdavati samo igre racing žanra. No, možda im je razvojni tim Triumph Studios promjenio mišljenje. Oni još od 2012. godine rade na projektima koji su bliski Overlord franšizi. Dio tih projekata vjerojatno nije ni doživio oblik igre, ali čini se da se nešto ipak izrodilo iz toga.

Inače, Codemasters je jedan od rijetkih izdavača koji još nisu na tržište izbacili niti jednu igru za Xbox One te PlayStation 4 konzole. S obzirom da su iste na tržištu već godinu i pol, vrijeme je da vidimo čime sve mogu doprinijeti ponudi za iste.

Komentari (6)

  • fable

    20.03.2015 - 20:34

    super 🙂

  • DudaCRO

    21.03.2015 - 10:06

    Overlord je jedan od boljih serijala… žalosno šta ima samo 2 komada ali eto… neka nastave pravit i sve super! nadam se da ce bit neka trojka 🙂

  • KhorneFlake

    21.03.2015 - 12:06

    Ovo me podsjeti da zapravo sve Overlord igre imam na Steamu. Baš da ih obrnem jednom ovih dana, Overlord 2 nikad nisam ni odigrao kako Bog zapovjeda, poslednji put je bilo prije 6-7 godina na pretposlednjoj konfiguraciji gdje je išao u prosjeku 9fps… Danas kad se sjetim sam se sebi divim kako sam je mogao preći tako.

  • snooker

    21.03.2015 - 21:08

    overlord dvicu prešao sigurno preko 80% i onda mi igra sačuvala na poziciji s koje nisan moga ni nazad ni naprid, vjerojatno neki bug… i kako san ima samo jedan save nije bilo drugog izbora nego izbrisati igru…

  • hanteed

    22.03.2015 - 17:52

    legendarna igra volio bi da dode na ps4,legendarni minioni,moj brat je znao odlicno imitirati minione haha

  • IaMarmageddoN

    @Nikica Kasuni?, 21.03.2015 - 14:37

    +1 Ne, nisam tako prolazio Overlord ali mnoge igre jesam. Mnoge. Overlord 2 i vrijedi odigrati na pravom frejmrejtu. You go, Flake

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?