HCL.HR

Potencijalna promjena za Overwatch 2 zabrinula je fanove

Zoran Žalac 08.09.2022.   •   4 komentara


Neki će igrači Overwatcha 2 dobivati pristup novim likovima prije od drugih, a reakcije fanova na tu odluku nisu baš pozitivne.

Dosadašnje informacije o Overwatchu 2 uglavnom su bile pozitivne. Igra će biti besplatna za igranje, neće imati loot boxe, nove će sadržaje dobivati češće nego što je to bio slučaj s prvim dijelom… Ali Blizzard očito više ne može lansirati igru bez kontroverzi pa je tako stigla vijest koja se neće svidjeti svim fanovima Overwatcha.

Naime, potvrđeno je kako će se kupnjom Battle Passa u Overwatchu 2 dobiti instantan pristup novom heroju. To nam sugerira da će igrači bez Battle Passa morati otključavati dodatne likove kroz igranje. Bolje i tako nego da ih moraju kupovati, ali ostaje pitanje koliko će vremena/igranja biti potrebno da se likovi otključaju bez plaćanja.

Ova potencijalna promjena među fanovima Overwatcha nije dočekana s oduševljenjem. Mnogi ističu kako je Overwatch timska igra u kojoj je često mijenjanje likova i klasa tijekom meča nužno kao dio taktike, a bilo kakvo ograničavanje igrača u tom pogledu može biti kontraproduktivno. Po dosadašnjoj tradiciji svi su heroji/igrivi likovi u prvom Overwatchu svim igračima bili dostupni istovremeno. U slučaju da se Blizzard odluči za ovu promjenu, plaćanjem Battle Passa igrači bi kupili priliku da se prije drugih naviknu na novog lika.

Vrijedi napomenuti da sva problematika ovisi o tome koliko će vremena biti potrebno da se novi lik otključa. Nitko vjerojatno neće prigovarati ako se novi heroj otključa nakon sat-dva igranja, ali duže grindanje nekima bi moglo biti sporno.

Označeno sa: , ,

Komentari (4)

  • Whitewalker

    08.09.2022 - 14:06

    A brate i fanovi su naporni, samo kukaju… Meni ako se igra ili nešto u njoj ne sviđa prestanem igrati, a ne kukam po portalima…

    • Jozy463

      @Whitewalker, 08.09.2022 - 19:18

      Da. A fanovi bi em mukte igru, em sve otključano.

  • Zlo

    08.09.2022 - 21:12

    To je sasvim ok koliko su druge igre pay to win

  • johnnykravitz

    09.09.2022 - 18:41

    Apex legends igrači: “First time? Huh?” 😂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?