HCL.HR

Overwatch i Diablo dobit će animirane serije, odgođeni su Call of Duty filmovi

Zoran Žalac 17.02.2020.   •   4 komentara   •   Filmovi i serije


Ponovno su se pojavile nepotvrđene informacije kako će na Netflixu osvanuti animirane serije po predlošku Diabla i Overwatcha.

Ako je vjerovati onome što se nalazi na Linkedin profilu Nicka van Dyka, potpredsjednika Activision Blizzarda, na Netflixu bi u budućnosti trebale osvanuti animirane serije prema franšizama Diablo i Overwatch. Za Diablo smo takvu glasinu već čuli, a za Overwatch nas takvo što ne čudi jer postoji čitava vojska onih koji doslovno sline za likovima iz te igre, toliko da stvaraju sadržaje nepoćudne tematike.

Uglavnom, Van Dyk navodi kako će Diablo serija biti izvedena u anime stilu, slično Netflixovoj adaptaciji Castlevanije. Za Overwatch seriju kaže kako ju razvijao u suradnji s kreativnim partnerom, ali nije otkriveno tko je radio na samoj seriji.

I dok bi Diablo i Overwatch uskoro mogli na Netflix, Call of Duty neće tako skoro dobiti obećanu adaptaciju u obliku filmskog serijala. Prvi je film trebao izaći još 2018. godine tako da je odgoda bila očekivana, a kako je izjavio redatelj Stefano Sollima, Call of Duty film trenutno je stavljen na čekanje. Sollima je pritom otkrio da je scenarij za film već napisan, te da je na njemu radio i Scott Silver, scenarist filma Joker.

Komentari (4)

  • Andi9002

    17.02.2020 - 18:35

    Rađe bi gledao Call Of Duty filmove nego taj anime iako volim anime

  • Dajsikeks

    17.02.2020 - 18:50

    Mislim da blizzard (ne skupa sa activision) se treba prebaciti u filmsku industriju, s obzirom na kontroverze, a traileri su top notch, a cod film, neznam kaj bi tu bilo COD tematike, kaj nije svaki akcijski/ratni film ili serija kao COD

    • Agent

      @Dajsikeks, 18.02.2020 - 09:09

      nije cod ako nema Captain Price

  • Sayan

    17.02.2020 - 19:09

    Diablo ako bude po knjigama biti ce vrhunski.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?