HCL.HR

Ovog tjedna zaigrajte dvije izvrsne pucačine potpuno besplatno

Stjepan Fikter 26.03.2019.   •   0 komentara


Ako ste raspoloženi za ubijanje hrpe Zedova ili ratovanje u Vijetnamu, dobra je vijest da to možete raditi potpuno besplatno u igrama Tripwire Interactivea sve do idućeg mjeseca.

Ovaj tjedan započeo je lijepim iznenađenjem od strane Tripwire Interactivea. Naime, navedeni studio povodom prvih ovogodišnjih značajnih nadogradnji za Killing Floor 2 i Rising Storm 2: Vietnam osim što je pripremio besplatno isprobavanje dotičnih igara na Steamu, svim igračima kojima se svide igre moći će ih kupiti i po sniženoj cijeni. Iako je riječ sada o već malo starijim igrama, ako ih niste nikada zaigrali eto vam prilike jer ova promocija traje sve do 1. 4.

Inače riječ je o pucačinama, odnosno o kooperativnom i realističnom napucavanju. Killing Floor 2 stavlja nas na različite lokacije diljem Europe kako bi čistili uz pomoć drugih igrača valove i valove Zedova uz veoma šaroliko naoružanje. S druge strane, Rising Storm 2: Vietnam vodi nas u Vijetnamski rat, a kako je riječ o naslovu koji spada u Red Orchestra serijal, možete očekivati malo realističnije napucavanje.

Samim time, preuzimanjem igara odmah će se moći probati i navedene nadogradnje koje su od danas dostupne. Za KF2 pripremljeno je Cyber Revolt proširenje unutar kojeg je nova mapa, nova oružja i vizualne obleke koje su dostupne u verzijama za PC, PS4 te Xbox One. RS2: Vietnam dobio je Spring Map nadogradnju, odnosno tri nove mape su pripremljene za igru. Riječ je o Apache Snow koja je bazirana na Winterwald mapi iz Red Orchestre 2. Zatim tu je DMZ koja je također bazirana na Mamayev mapi iz navedene igre te Saigon, popularna mapa napravljena od strane zajednice koja je dodatno ispolirana i ubačena među službene.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?