HCL.HR

Ovoga tjedna održat će se međunarodni simpozij “Filozofija igre”

Zoran Žalac 06.12.2021.   •   0 komentara


U organizaciji Udruženja studenata filozofije održat će se Godišnji međunarodni simpozij pod nazivom “Filozofija igre”.

Od 10. do 12. 12. u organizaciji Udruženja studenata filozofije održat će se Godišnji međunarodni simpozij pod nazivom “Filozofija igre“. Prvi je to simpozij s tom temom na ovim prostorima i za sada broji 17 izlaganja, šest plenarnih predavanja i pet radionica.

U programu simpozija osim filozofa sudjelovat će psiholozi, pedagozi, lingvisti, dizajneri igara i informatičari. Predavači dolaze iz osam različitih zemalja među kojima Hrvatska, Mađarska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Bugarska, Poljska, Njemačka i Italija.

Unutar programa održat će se radionica izrade igre na ploči pod mentorstvom Ivana Hamarića, izlaganja o bridžu, video-igrama i jezičnim igrama. Prvog dana Simpozija zakazana je panel rasprava s hrvatskim gamerima i streamerima. Panel rasprava održat će se na engleskom jeziku, a bit će naknadno objavljena na YouTube kanalu USF-a.

Prvi dan Godišnjeg međunarodnog simpozija Udruženja studenata filozofije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu bit će zaključen druženjem u baru i night clubu Spunk.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?