HCL.HR

Ovogodišnja GOG ljetna rasprodaja donosi popuste na preko 3000 igara

Stjepan Fikter 10.06.2021.   •   3 komentara   •   Industrija videoigara


Do 28. 6. možete pregledavati poveću ponudu igara koje se nalaze na rasprodaji te gledati i da još jeftinije prođete ako kupite neki od pripremljenih paketa koji uključuju igru i DLC sadržaj.

Ako ne znate kako biste ispeglali karticu ili općenito potrošili novce, možete baciti oko na GOG ljetnu rasprodaju i dodatno si popuniti knjižnicu igara. Vjerujemo kako si možete među 3400 naslova pronaći nešto što vas zanima ili već duže vremena želite odigrati. Vrijedi i spomenuti kako određene igre imaju sniženje i do 90%.

GOG će svakih 48 sati pripremati pakete igara koje uz bazni naslov sadrže i DLC dodatke pa se i tako može proći jeftinije. Na popustu ima i igara koje su izašle unatrag nekoliko mjeseci, a postoji i mogućnost većeg sniženja ako se kupi više igara.

Budući da je ponuda naslova poprilično šarolika, preskočit ćemo izdvajanje igara i samo vas uputiti na GOG stranicu ili otvorite Galaxy klijent ako ga imate. Čak ne morate niti žuriti s kupovinom jer rasprodaja traje do 28. 6. pa imate dosta vremena za pregledavanje.

Komentari (3)

  • Strange Man

    10.06.2021 - 12:00

    Lito ide mala moja. 🙂
    Krenule akcije. Vidim PS plus nešto izbacio, sada GOG, očekujem i od Epica uskoro. Večeras kada dođem doma sa posla ću malo da pogledam, nešto će se sigurno naći i za mene.

  • Dick Johnson

    10.06.2021 - 14:54

    Za 15€ Dueneon Siege kolekcija, Jade Empire, Killer is dead i Sleeping dogs. Imam kaj igrat 2 mjeseca.

  • Marked91

    10.06.2021 - 15:50

    Volim GOG jer je DRM free. Volio bi da još pojačaju ponudu, sve u svemu ok.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?