HCL.HR

Pacer nam donosi antigravitacijsko utrkivanje u devetom mjesecu

Stjepan Fikter 05.08.2020.   •   8 komentara


Spiritualni nasljednik Wipeouta kojeg smo prvobitno znali pod nazivom Formula Fusion, idućeg mjeseca stiže na naše ekrane u poboljšanom antigravitacijskom obliku.

Kickstarter naslov koji je svoj život započeo pod nazivom Formula Fusion, uskoro nam stiže u poboljšanom izdanju pod novim nazivom – Pacer. Točnije rečeno, ovo antigravitacijsko utrkivanje koje inspiraciju crpi iz Wipeout serijala od 17.09. bit će dostupno za PC, PS4 te Xbox One.

Baš poput svoje inspiracije, Pacer će imati nekoliko različitih klasa brzina kao i različite načina utrkivanja te mogućnost igranja kampanje. Svoje vještine pilotiranja demonstrirat ćemo kroz 14 staza s time kako ćemo moći i sređivati letjelicu s tehničke strane, odnosno prilagođavati upravljanje kako nama odgovara.

Oružja će također biti prisutna, a moći ćemo ih koristiti i protiv živih protivnika jer će igra podržavati multiplayer za do deset igrača. Uz to, developeri najavljuju i glazbenu podlogu s 80+ stvari pa ćemo imati materijala za raditi vlastite playliste.

Označeno sa:

Komentari (8)

  • Emperor Ghaleon

    05.08.2020 - 21:02

    Formula Fusion je bila užasna igra.
    Taj je žanr očito osuđen na propast jer jedina igra koja je donekle pružala osjećaj brzine je bio Fast Racing (Fast RMX na Switch) kojeg danas valjda nitko više ne igra. Moderne futurističke utrke jednostavno ne “daju” ono što treba. Kada se pri velikoj brzini zapucaš u zid, letjelica se odbije ko loptica u fliperu, skokovi (ako ih i ima) nemaju onaj “odbijanac”, a zvuk strojeva/vozila je gotovo nepostojeći. Bitno da meni kroz zvučnike nabija elektronska glazba koju je DJ skladao dok je sjedio na WC školjki.
    Nisam ni najmanje optimističan. Volio bih da sam u potpunosti u krivu, ali ne vjerujem da će ova verzija išta ispraviti. I btw, ako staze nemaju “skrivene” ili alternativne puteve, plus nekoliko različitih izvedenica, tada je brojka 16, koliko navodno ima staza u ovoj igri, jako mala.

    • Sinek

      @Emperor Ghaleon, 06.08.2020 - 08:40

      redout? grip?

    • Rick Sanchez

      @Emperor Ghaleon, 06.08.2020 - 14:09

      Razumiješ se u elektronsku muziku pa možeš procijenit koja je dobra, a koja ne? Pitam samo zato što misliš da DJ producira glazbu. 🙂

    • Emperor Ghaleon

      @Rick Sanchez, 06.08.2020 - 14:29

      Elektronska glazba je širok pojam te obuhvaća više glazbenih žanrova. Da, znam to. I ima dobrih izvođača, ali zavisi gdje. Recimo sav dubstep, trap i trance je potpuno isti, s gotovo nikakvim razlikama; zato se i ekipa mora nagutati tableta prije nego što ode na takve partyje. Osim što neke od tih droga izazivaju halucinacije pa se ljudima pričinjavaju bijeli miševi koji igraju Užičko kolo, neke od njih su toliko jake da tu specifičnu glazbu čini donekle podnošljivom.

    • Rick Sanchez

      @Emperor Ghaleon, 07.08.2020 - 13:23

      Zaista ne želim započinjat raspravu, ali činjenica da si izjavio ”sav dubstep, trap i trance je potpuno isti” je dokaz da nemaš baš nikakvog pojma o čemu pričaš.

    • Emperor Ghaleon

      @Rick Sanchez, 07.08.2020 - 14:28

      Ne trebaš započinjati raspavu, dovoljno je staviti par linkova sa YouTubea da mi dokažeš kako sam u krivu. Ali ne možeš jer znaš da sam u pravu.

  • kebbab

    05.08.2020 - 21:37

    Još jedna igra dodana na spisak 👊 liči na Wipeout i Redout.

  • Klaudio89

    06.08.2020 - 14:32

    od svih futurističkih trkaćih igrica nisam puno imao iskudstava osim Wipeouta koje sam i na PS1 i na PS3 igrao,ona na PS3 je imao odlične glazbe,ovo ostalo nisam još vidio ništa pretjerano,a ovo bi možda moglo biti drugačije i ne pretjerano podjednako,jednostavno,”Pacer is not Racer”

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?