HCL.HR

Ups, Paladinsi se promoviraju materijalima iz Overwatcha

Zoran Žalac 22.05.2018.   •   5 komentara


Razvojni tim Hi-Rez Studios nesvjesno je za promociju svoje igre Paladins Strike iskoristio materijal iz konkurentnog Overwatcha.

Herojske pucačine Paladins i Overwatch žestoka su si konkurencija. Overwatch je popularniji, no Paladins je besplatan, i tako u nedogled. Upravo zbog tog rivalstva zanimljiva je pogreška koja se dogodila Hi-Rez Studiosu, tvorcima Paladinsa. Naime, isti su za promociju nove mobilne igre Paladins Strike iskoristili sliku gradske panorame Lijiang Tower mape iz Overwatcha. Zemljo otvori se!

Naravno, ovaj se propust nije dogodio namjerno. Nakon što su sličnosti između slika uočene, iz Hi-Rez Studiosa odlučili su istražiti kako je do toga došlo. Krivnja nije na njima jer je izrada promotivnog materijala outsourcana drugoj tvrtki, a sami materijali nisu dobili zeleno svjetlo prije nego su pušteni u javnost.

Da stvari budu još gore, nekoliko je igrača prijavilo da to nije jedino “posuđivanje” Blizzardovih materijala u Paladins Strikeu jer je nakon jednog glitcha uočena i pozadinska slika iz Heroes of the Storm loading ekrana.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • Ki-ya Karate Monster

    22.05.2018 - 15:35

    Nešto što je još više čudnije jeste da se igra zove PALADINS baš kao WoW karakter, valjda shvaćate na što želim da skrenem pažnju.

    • marjanovicut

      @Ki-ya Karate Monster, 22.05.2018 - 15:54

      Paladini su bili vitezovi, jahaci nekim delom sto je povezano mountom. Imas na milione likova Paladina pa cak i u crtacu YG-oh koji je star 25,6 godina. To nema veze s vezom.

    • Ki-ya Karate Monster

      @marjanovicut, 22.05.2018 - 16:22

      Eto sada paladin nema veze sa World of Warcraft.

    • Jozy463

      @Ki-ya Karate Monster, 18.01.2022 - 21:00

      Aj prijatelju, nemoj lupetat. Paladini nisu proizlašli iz Warcrafta. To ko da kažeš da je lubenica voće pošto je slatka, iako je klasificirana kao povrće.

  • marjanovicut

    22.05.2018 - 15:56

    Ne znam za ovaj na mobilnom ali ovaj na PC-u je postao jako kvalitetna igra, koja ce propasti jer to nije bila na samom pocetku vec tek posle 2 godine, grafika je bila smesna i jadna kada je izasla a manjak modova i championa je bila boljka. Sada to je dobra igra sa puno heroja, mapa i vise modova, lepom grafikom i efektima ali sada je kasno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?