HCL.HR

Pale su cijene za PlayStation igre i dodatke, krenuo je Days of Play

sponzorirani članak 25.05.2022.   •   Industrija videoigara


Sad je dobro vrijeme da na popustu ugrabite neke od PlayStation 4 i PlayStation 5 hitova za koje ste se čuvali. Krenuo je Days of Play, traje 15 dana i evo što nudi.

Ako ste marljivo štedjeli i čekali dobar popust da si ugrabite novu igru ili dodatak za svoj PS4 i PS5, sad je vrijeme da razbijete tu kasicu prasicu.

Sljedeća dva tjedna su ključna – Krenuo je Days of Play, što znači da od danas pa do 8. lipnja imate priliku ugrabiti neke od najvećih PlayStation hitova po posebnim cijenama. Ali imajte na umu da su na popustu  i dodaci poput Dualsense kontrolera i PlayStation VR-a.

Kompletnu ponudu svog tog veselja na popustu možete pogledati na stranicama Sancta Domenice.

PLAYSTATION 5 IGRE NA POPUSTU

Od PlayStation 5 igara istaknuli bismo prije svega Uncharted: Legacy of Thieves Collection koji sada u Sancta Domenici sada možete ugrabiti za 229kn (bio je 399kn). U ovoj kolekciji posebno krojenoj za PS5 dobivate Uncharted 4 i Uncharted: The Lost Legacy, obje igre remasterizirane i pobljšane da iskoriste posebnosti i brzinu PS5 konzole.

Osim toga, apsolutno prekrasni Ratchet & Clank: Rift Apart vam je sada 399kn, a i Death Stranding: Director’s Cut izgleda prekrasno u svom PS5 izdanju – njega možete ugrabiti za 299kn.

Ali to je samo dio priče, sve PlayStation 5 igre na Days of Play popustu provjerite ovdje.

PLAYSTATION 4 IGRE NA POPUSTU

Ponuda PS4 igara na popustu još je izdašnija i primamljivija. The Last of Us Part II je lagana preporuka za 149kn, kao i Ghost of Tsushima za 229kn. A ako volite izazov i bol koju izvrsne soulslike igre mogu prouzročiti, Bloodborne za 99kn barem neće zaboljeti vaš novčanik.

Kompletna ponuda PS4 igara na Days of Play popustu dostupna vam je ovdje.

ŠTO SE JOŠ NUDI?

Na popustu je i ponešto PlayStation hardvera. Konkretnije, sada možete jeftinije ugrabiti novi Dualsense kontroler za vaš PS5 – s 599kn, cijena im je snižena na 449kn, a u ponudi su i različite boje.

Osim toga, Playstation VR headseti su na popustu od oko 30%, a dostupni su u dva bundle paketa. Čak nije loša ideja da ugrabite onaj malo skuplji koji dolazi s pet igara – sada će vas umjesto 2549kn koštati 1799kn.

Samo imajte na umu da Days of Play ne traje zauvijek – 8. lipnja cijene se vraćaju na staro pa iskoristite popuste dok traju.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?