HCL.HR

Paprikaš Sege, Namco Bandaia i Capcoma je Project X Zone

Zoran Žalac 11.04.2012.   •   0 komentara


Zajednički 3DS naslov na kojemu rade Capcom, Namco Bandai te SEGA otkriven je kao Project X Zone – strateški RPG koji će ugostiti likove iz popularnih serijala ovih kompanija.

Prije nešto manje od dva mjeseca Nintendo je ponosno najavio kako će 3DS konzola dobiti novu igru na temelju neočekivane suradnje. Naime, na tajnom projektu snage su udružili giganti japanske industrije video igara – Capcom, Namco Bandai te SEGA.

Pri toj najavi nije rečeno o kakvoj će točno igri biti riječ. Međutim, novi broj magazina Famitsu donosi detalje o igri. Naziv joj je Project X Zone, žanrovski spada pod strateški RPG, a koristit će paletu poznatih likova iz postojećih serijala triju kompanija.

Capcom će tako ugostiti Ryua i Kena iz Street Fightera, X-a i Zeora iz Mega Mana, Chris i Jill iz Resident Evila, te Demetria i Dantea iz Darkstalkersa, odnosno DMC-a. SEGA udio u igri predstavljat će likovi Shinguji Sakura i Ogami Ichiro iz Sakura Warsa, Ulala i Touma iz Space Channel 5, Kurt i Reila iz Valkyre Chroniclesa, te Pai i Akira iz Virtua Fightera. Namcovi likovi bit će Jin i Xiaoyu iz Tekkena, Kos-Mos i T-elos iz Xenosage te Yurie i Estelle iz Tales of Vesperia.

Svi spomenuti likovi borit će se u parovima, a kako će to izgledati vidjet ćemo krajem ovog mjeseca kada nas očekuje prvi trailer za igru.

UPDATE: Vijest smo ažurirali s prvim screenshotima s Famitsu.com. Prikazuje se naravno japanska inačica igre koja će izaći krajem ove godine. Kada će izaći i hoće li uopće biti verzije za tržišta izvan Japana, još nije u potpunosti jasno.

FORUM: Nintendo 3DS rasprave

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?