HCL.HR

Paradox najavio svemirsku strategiju Ancient Space

Stjepan Fikter 22.08.2014.   •   5 komentara


Za dobru priču važni su i kvalitetni naratori. Ili tako barem misle u Paradoxu jer će radnju Ancient Spacea oživjeti glasovi glumaca koje smo mogli gledati u popularnim SF serijama.

Ove jeseni na PC i Mac stiže Ancient Space, nova strategija koja se kuha u suradnji Paradox Interactivea i razvojnog tima Creative Forge, a stavit će igrača na zapovjedno mjesto flote koja provodi istraživanja na rubu poznatog svemira. S obzirom na to da ovako glasi opis igre, može se pretpostaviti koji su uzori poslužili za kreiranje radnje za koju u Paradoxu kažu da će biti bogata i uvjerljiva. Ovom potonjem opisu trebao pomoći i popis glumaca koji su posudili glasove, a u slučaju da volite SF serije, onda bi vam neki od njih mogli biti i poznati. Tako će se unutar igre pojaviti:

John Billingsley (Star Trek: Enterprise, True Blood)
Aaron Douglas (Battlestar Galactica)
Ron Glass (Firefly)
Richard Gunn (Dark Angel)
Dina Meyer (Starship Troopers, Star Trek: Nemesis, Saw)
Dwight Schultz (Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Voyager)

Iz Paradoxa dodaju da će Ancient Space biti singleplayer svemirska opera s epskom kampanjom i poznatim RTS gameplay elementima poput građenja, održavanja, nadograđivanja, a misije će varirati od istraživačkih, stealth pa sve do napadačkih i obrambenih. Uz to još tvrde da će svaka misija predstaviti nove izazove za koje ćemo morati odabrati pravu posadu i nadogradnje za uspješno izvršavanje. Koliko će od toga biti ostvareno, vidjet ćemo krajem ove godine na PC-u.

Komentari (5)

 • Apocalypse4987

  22.08.2014 - 12:11

  Ovo je odlično, skroz je malo ovakvih igara. Odigra sam SW empire at war, ST armadu, Sins of solar empire, jel ima još ovako sličnih igara di se grade baze i brodovi za preporučit?

  • Whatever

   @Apocalypse4987, 22.08.2014 - 15:46

   moja preporuka: nexus – the jupiter incident i takodjer homeworld 2. nema izgradnje baze al ono vodis svoju flotu i ratujes. dvije veoma dobre igre po meni sa odlicnom pricom. pozz

  • Apocalypse4987

   @Apocalypse4987, 22.08.2014 - 16:06

   homeworld sam također odigra, al moga bi provat ovi nexus, malo sam googla, izgleda impresivno, hvala na preporuci

 • TessaraVejgan

  22.08.2014 - 13:05

  Ovo je došlo iznenada. Budem isrobao.

 • goldfinger

  23.08.2014 - 16:50

  Moglo bi bit zanimljivo…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!