HCL.HR

Patapon će dobiti nasljednika – najavljen je Ratatan

Zoran Žalac 15.07.2023.   •   1 komentara


Duhovni nasljednik serijala Patapon, ranije poznat pod radnim imenom Project JabberWocky na kraju će se zvati Ratatan i bit će fokusiran na zajedničko igranje.

Sjećate li se možda Patapona? Ta neobična ritmička strategija zaživjela je 2007. godine na PlayStation Portable konzoli i ondje je bila jedan od najvećih hitova. Igra je dobila dva nastavka te se 2017. godine pojavila na PlayStationu 4 u remasteriziranom izdanju.

Iako Sony nije vidio svijetlu budućnost za Patapon na PlayStationu, japanski studio Tokyo Virtual Theory odlučio je nastaviti tradiciju Patapona te će uskoro tražiti pomoć fanova te igre kako bi financirao svoj sljedeći projekt. A taj je projekt sada otkriven pod nazivom Ratatan.

Ratatan će biti “duhovni nasljednik” Patapona. Po prvim se materijalima vidi kako će to također biti ritmička 2D igra, ali bi ova trebala biti fokusirana na zajedničko igranje, tj. na neki oblik multiplayera. Službeno predstavljanje igre zakazano je za 1. 8., kad kreće i crowdfunding kampanja na Twitteru.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • moordrak

    15.07.2023 - 16:42

    Pataponi 😍 😍😍 UMD mi se izlizao koliko sam ga puta ubacio u drive… Aj dat ću im koji dolar za Ratatan.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?