HCL.HR

Path of Exile je u otvorenoj beti ovog vikenda

Zoran Žalac 24.07.2012.   •   3 komentara


Ukoliko ste se zasitili Diabla 3 i želite probati nešto novo, ovog vikenda otvoreno beta testiranje vršit će Path of Exile – besplatni akcijski RPG Grinding Gear Gamesa.

Situacija u hack’n’slash RPG žanru trenutno nije naročito živahna – Diablo 3 još uvijek čeka prvu veću nadogradnju (PvP), a Torchlight 2 još uvijek nije siguran kada će se pojaviti u prodaji. Međutim, tu na scenu stupa Path of Exile – free-to-play naslov dobrog potencijala koji će ovog vikenda imati stress test, odnosno – još jedno otvoreno beta testiranje.

Testiranje će se odvijati od 27. do 29. srpnja, a kako biste se pravovremeno pripremili za njega, već sada možete preuzeti instalacijski klijent. Dakako, pored toga morat ćete se još registrirati na službenoj stranici igre. Naravno, s obzirom da je ovo stress test kojim developer želi vidjeti servere pod navalom, moguće je da se suočite s nekim poteškoćama u pristupanju beti.

Međutim, ako dobijete priliku za igranje očekuju vas sadržaj od dva akta, četiri različite težine, 69 levela, šest klasa, 70 vještina i tisuće različitih predmeta. Zvuči zanimljivo, a evo kako otprilike izgleda:

Komentari (3)

  • Mayhem

    24.07.2012 - 17:20

    Ja kad sam vidio skill tree u ovoj igri i mogućnosti kombinacija, meni su oči ispale.

  • Danijelcro

    01.02.2013 - 18:04

    Igra definitivno ima potencijala ali isto tako i dosta bitnih nedostatka kao sto su:

    Jednom kad ste u grupi i idete u neki dungeon recimo i dobijete DC pri ponovnom logiranju vraća vas u grad i ponovno morate traziti grupu.

    Nema golda već se itemi kupuju i prodaju u zamjenu za nesto ( trade sistem).

    Skillovi se dobivaju ugradnjom tkz skill gemova u vašu opremu ( mozete recimo onda ako imate barbarina cak i munje bacati ).

    Loot nije zaseban vec tko prije klikne i pokupi ga, tako da vam se zna desiti da vam netko bas ispred nosa pobere recimo rare item.

    Pregled mape je isti kao u diablu 2, napominjem diablu 2

    Eto kada bi ovo ispravili igra bi gotovo bila u konkurenciji s diablom 3

  • iggyyy

    @zlobo, 28.07.2012 - 16:55

    slažem se s tobom u potpunosti , neznaš kojim pravcem trebaš ići , brzo se izgubiš 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?