HCL.HR

Pathfinder serijal dobiva akcijsku igru u stilu Diabla

Zoran Žalac 03.05.2023.   •   3 komentara


Akcijski RPG zvan Pathfinder: Abomination Vaults najavljen je za PC platformu te će svoju crowdfunding kampanju imati kasnije ovog mjeseca.

Franšiza Pathfinder u svijetu gaminga do sada se manifestirala kroz akciju na poteze ili s taktičkim pauziranjem. No, neće stati na tome – BKOM Studios najavio je kako priprema hack and slash tip igre, nalik Diablu, koji se bazira na boardgaming naslovu Pathfinder: Abomination Vaults. 

Igra će se odvijati u Gauntlight Keepu gdje ćemo se boriti protiv zle čarobnice Belcorre Haruvex. Na raspolaganju će nam biti četiri poznata lika iz Pathfinder franšize, među kojima su Amiri, Ezren i drugi. Akcija će biti izvedena u solo ili kooperativnom načinu igranja, a osim hordi čudovišta pred nama će se naći i različite zamke.

Iako je razvoj igre već krenuo, Pathfinder: Abomination Vaults prikupljat će sredstva preko Kickstartera, gdje će crowdfunding kampanja krenuti kasnije ovoga mjeseca.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • SonOfZeus

    03.05.2023 - 12:02

    Bezveze. Ajmo prestati sa uspješnom isprobanom formulom i krenuti sa hack i slash igrom godine kada najveći hack i slash u posljednih 10g izlazi.

    • SonOfZeus

      @SonOfZeus, 03.05.2023 - 12:03

      Sad sam skužio da nije owlcat u pitanju… DAJTE NAM DA BRIŠEMO KOMENTARE

  • Snake666Doctor

    03.05.2023 - 12:26

    Mislim da cu probati cisto jer volim Pathfinder svijet, ali ne dajem previse nade ovome. Nije developer Owlcat, cije Pathfinder igre su jedne od najboljih crpg-ova ikad izdanih. Meni definitivno top 1 Wrath of the Righteous. Jedva cekam da izade Warhammer Rogue Trader.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?