HCL.HR

Pavilion postao PlayStation 4 i Vita ekskluziva

Stjepan Fikter 11.09.2013.   •   1 komentara


Vodstvo, utjecaj i podsvjesna kontrola su elementi koji čine četvrto lice istraživačkog iskustva u Pavilionu, indie naslovu koji stiže ekskluzivno na PlayStation 4 i Vitu u proljeće iduće godine.

Sony je odriješio kesu i ugrabio Pavilion, još jedan indie naslov koji će biti ekskluzivan za PlayStation 4 i Vitu, a stiže u proljeće iduće godine.

Kako developeri kažu, Pavilion se vrti oko vodstva, utjecaja i podsvjesne kontrole te ga opisuju kao izometrično istraživačko iskustvo iz “četvrtog lica”. U igri će se manipulirati okruženjem oko glavnog lika te utjecati na njegov razum dok ga se kontrolira na putu ka istini kroz nadrealno mjesto iz sna gdje se stvarnost sudara s maštom.

Pavilion je inače najavljen prošle godine od strane Visiontrick Media, studija kojeg čine dvije osobe, a više detalja o samoj igri bit će otkriveno na ovogodišnjem Tokyo Game Showu. Dok čekamo više informacija, možete pogledati priloženi trailer za čiju je glazbu zaslužan Tony Gerber.

Komentari (1)

  • buby8992

    11.09.2013 - 16:13

    jbt svaki drugi dan nova ekskluziva najavljena za PlayStation konzole. Odlično, još da nam Sony otkrije AAA ekskluzive od first party studia (pogotovo Naughty Doga).

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?