HCL.HR

PC Gaming Show dobio termin održavanja

Zoran Žalac 19.05.2022.   •   0 komentara   •   Industrija videoigara


Magazin PC Gamer potvrdio je kako će i ovog lipnja organizirati prezentaciju novih igara za PC platformu, neovisno o otkazanom E3 sajmu.

UPDATE: Prezentacija PC Gaming Show dobila je termin održavanja – emitirat će se 12. 6. u 21:30 po našem vremenu. Neposredno je to nakon prezentacije Xboxa i Bethesde koja kreće od 19 sati.

Potvrđeno je kako će biti prikazano više od 45 različitih igara, uključujući Arma 4, Warhammer 40K: Space Marine 2, Victoria 3, Immortality i druge. Također bismo trebali vidjeti otkrivanje dvaju novih igara iz studija Klei Entertainment te 11 Bit Studios.

IZVORNA VIJEST (1. 4. ): Jučer smo doznali kako ove godine neće biti E3 sajma na kojemu će se izlagati nove igre. No, to ne znači da neće biti drugih manifestacija odvojeno od onoga što predstavlja E3 sajam. Potvrđeno je već da ćemo u šestom mjesecu imati Summer Games Fest, a sada su se oglasili iz PC Gamera potvrdivši novo izdanje PC Gaming Showa.

Po sadašnjem planu, PC Gaming Show emitirat će se 12. 6. Prezentacija će se moći slobodno pratiti u prijenosu uživo putem interneta, a kao i obično očekuju nas prikazi nadolazećih PC igara.

PC Gaming Show počeo se održavati 2015. godine i uglavnom je nudio pozornicu za manje razvikane (indie) igre te PC ekskluzive kao što su Baldur’s Gate 3, Valheim i Mount & Blade 2. Prijašnjih godina emisija je s reklamnim blokovima znala potrajati i do četiri sata, no kasnije je značajno skraćena te je lani trajala otprilike 90-ak minuta.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?