HCL.HR

PC Gaming Show vraća se na E3 sajam ove godine

Zoran Žalac 13.02.2016.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


PC Gamer i AMD potvrdili su kako će ponovno organizirati PC Gaming Show na E3 sajmu te obećali kako će čitava stvar biti bolja nego prošle godine.

PCGamingShow_stage

Prošle godine E3 sajam imao je rekordan broj konferencija, a među njima je po prvi puta održana jedna posebno za PC platformu. PC Gaming Show u organizaciji PC Gamera i AMD-a bio je zgodan dodatak E3 sajmu, ali je zbog svog formata talk showa u trajanju preko dva i pol sata pokupio više negativnih kritika nego onih pozitivnih.

Međutim, njegovi organizatori nisu se pokolebali zbog toga pa će ove godine nastaviti program te dostaviti još jednu „PC gaming konferenciju“ na E3 sajmu 13. 06., u nama prihvatljivom terminu, 22:00 sata po našem vremenu. To je inače termin koji je do sada držao Electronic Arts, ali je isti otkazao svoju prisutnost na sajmu te odlučio održati vlastiti show nekoliko dana ranije.

U PC Gameru su svjesni kritika na prošlogodišnji format te obećavaju da će novi show biti bolji. „U 2015. nam je bilo stvarno važno skupiti veliki broj sudionika kako bismo dočarali spektar zanimljivih stvari koje se događaju na PC-u, ali neizbježna posljedica toga bila je prilično dugotrajan show. Ove godine show će biti fokusiraniji, ali i dalje natrpan novim najavama i ekskluzivnim otkrivanjima.“ – stoji u objavi.

Kako je ranije potvrđeno, osim PC Gaming Showa svoju konferenciju na E3 sajmu „reprizirat“ će i Bethesda.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • dr.jazz

    15.02.2016 - 17:27

    AMD-u bi bilo bolje da poradi na driverima za gpu. Svaka nova verzija je sve losija….platis puno novaca za high end karticu, a dobijes nulu od supporta

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?