HCL.HR

PC verzija Monster Hunter Risea dobila datum izlaska, demo stiže uskoro

Lovro Maroševac 01.10.2021.   •   2 komentara


Ekskluziva za Switch još će se tri mjeseca moći kititi tim naslovom – već početkom sljedeće godine Monster Hunter Rise igrat ćemo na računalima.

Lovačke priče Monster Hunter Risea uskoro će moći prepričavati i PC igrači. Najnoviji naslov iz Monster Hunter serijala stigao je na Nintendo Switch krajem trećeg mjeseca ove godine. Kolega Filip u svojoj je recenziji igru nazvao sjajnom i prozvao ju garantiranom zabavom za obožavatelje serijala.

Iako je Rise izašao 26. 3., već se mjesec dana prije znalo da će igra stići na PC. Razlog tomu leži u popularnosti serijala koji je nastao nakon Monster Hunter Worlda. Igrači su htjeli Rise na računalima, Capcom je poslušao i obećao im da će tijekom 2022. dobiti priliku zaigrati ga. Sada znamo i točno kada – 12. 1. je datum kad bi Monster Hunter Rise trebao postati dostupan na PC platformi. Znači, tri mjeseca čekanja, što i na kraju nije tako puno.

Da stvari budu bolje, već 13. 10. očekuje nas demo verzija Monster Hunter Risea na PC-ju. U tom izdanju igrači će moći zaigrati sami ili u skupini s još četiri igrača, a cilj će biti naučiti metode lova kroz trening vježbe. Postojat će nekoliko opcija lova koje će biti omogućene kroz zadatke po različitim regijama, a igračima će biti dostupno i 14 vrsta oružja.

Službeni izlazak igre će osim originala donijeti i sve dosadašnje ekspanzije koje u Rise stižu do kraja godine. Ono što veseli fanove serijala jest da će MH Rise dobiti ekspanziju zvanu Sunbreak nekad tijekom ljeta 2022., a upravo bi ona trebala biti istovremeno puštena na Nintendo Switch i PC.

Komentari (2)

  • razer1234559

    01.10.2021 - 15:28

    Odlično. Trenutno igram Monster Hunter Stories 2 Wings of Ruin i fantastičan je te po meni vrlo opasan kandidat za najbolju igru godine. Igra je čudo.

  • Mrky

    04.10.2021 - 19:21

    Nadam se da ce igra dozivjeti jednak uspjeh kao MHW na PC platformi.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?