HCL.HR

Oznaka: Igre s dinosaurima

Dino Crisis 2 dobit će neslužbeni remaster

Zoran Žalac 12.09.2023.

Najavljeno je spajanje dvaju modding projekata za Dino Crisis 2 na PC-ju koji će donijeti ultimativni remaster… ako još uvijek uspijete pronaći tu igru.

RecenzijaExoprimal

Dominik Vadas 31.07.2023.

Exoprimal je inovativan, apsurdan i ponajviše zabavan co-op naslov u kojemu tamanimo dinosaure koji poput kiše padaju sa neba. Nažalost, čak ni moćni T-Rex ne može nadoknaditi slabašnu ponudu sadržaja po izlasku.

HCL VideoUništavao sam horde dinosaura u Exoprimalu i nije bilo loše

Igor Belan 20.07.2023.

I dalje nisam siguran da razumijem što se zapravo događa u svijetu Exoprimala, ali mogu vam reći da je napucavanje čvrsto, a potencijal za dobru timsku akciju i zabavno online grindanje svakako postoji. Evo kako izgleda prvih pola sata.

HCL VideoOpet sam zajahao dinosaure u atraktivnoj novoj igri… u kojoj nešto malo smrdi

Igor Belan 12.06.2023.

Grand Emprise: Time Travel Survival nema samo nezgodan naslov, nezgodan je i cijeli koncept preživljavanja dok putuješ kroz vrijeme. Može li jedan samostalan developer uopće izvesti ovakav projekt? Idemo zajahat par dinosaura i baciti prvi pogled.

Ljudi koji rade na ARK 2 ne mogu se dogovoriti je li igra odgođena za 2025. ili nije

Zoran Žalac 04.05.2023.

Zanimljiva situacija nastala je u razvoju igre ARK 2 jer dva studija koja pripremaju igru imaju različita viđenja kad bi ona trebala biti lansirana.

Igrači ARK-a nisu bili zadovoljni cijenom remastera pa je developer odlučio poskupiti igru

Zoran Žalac 10.04.2023.

Došlo je do promjene plana u slučaju remastera ARK: Survival Ascended. Nakon što su igrači prigovarali oko cijene i sadržaja, developer je uspio dodatno zakomplicirati situaciju.

Naljutili se igrači ARK-a, žele da im remaster igre bude besplatan

Zoran Žalac 05.04.2023.

Igra ARK: Survival Evolved u zadnje vrijeme na Steamu bilježi porast negativnih recenzija nakon što je stigla vijest da će se remaster igre morati platiti.

ARK 2 odgođen za 2024. jer stiže remaster prve igre

Zoran Žalac 01.04.2023.

Studio Wildcard objavio je kako njihov ARK 2 nećemo vidjeti još skoro dvije godine, ali ćemu u međuvremenu imati remaster prve igre zvan Ark: Survival Ascended.

RecenzijaHorizon Call of the Mountain

Žarko Ćurić 25.03.2023.

Sony je odlučio prezentirati sve mogućnosti novog PS VR2 uređaja na svojem brzorastućem serijalu s metalnim dinosaurima. Koliko je uspio prenijeti Horizonovu zabavnu borbu i istraživanje svijeta u VR okruženju?

Dobre vijesti za fanove Arka – vraća se Survival of the Fittest

Lovro Maroševac 18.12.2022.

Popularan mod igre s dinosaurima vraća se nakon što je dugih šest godina bio na minimalnoj, gotovo nikakvoj podršci unatoč njenoj velikoj popularnosti na svojim počecima.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?