HCL.HR

Detektivska igra Pentiment dobila je datum izlaska

Zoran Žalac 24.08.2022.   •   2 komentara


Obsidian Entertainment objavio je precizan datum izlaska za svoju srednjovjekovnu detektivsku avanturu Pentiment. Igrat ćemo ju sredinom 11. mjeseca, ili bolje rečeno – poslije God of Wara.

Jedna od rijetkih jesenskih igara Xboxove produkcije dobila je konkretan termin lansiranja. Obsidianov detektivski naslov Pentiment postat će dostupan od 15. 11. za PC, Xbox Series i Xbox One platforme, samostalno po cijeni od 20 eura ili u sklopu pretplate na Xbox/PC Game Pass.

Ako vam je pobjegla najava igre prije dva mjeseca, Pentiment je narativna avantura detektivske tematike, koja se odvija u Bavarskoj za vrijeme 16. stoljeća. Postavit će nas staviti u ulogu Andreasa Malera, obrtničkog pomoćnika koji biva upleten u seriju ubojstava. Andreasov je zadatak otkriti istinu iza tog kriminalnog niza te će u tu svrhu provesti istragu.

Igrači će imati punu kontrolu nad tom istragom, odnosno metodama kojima se detektiv Andreas koristi. Neke od metoda mogu biti iskapanje mrtvih tijela, špijuniranje seljaka i sl. Na kraju će detektiv morati uperiti prst u nekoga, a posljedice prave ili krive osude s igračima bi trebale ostati dugo nakon završetka igre.

Komentari (2)

  • SonOfZeus

    24.08.2022 - 19:54

    Uzimam!

  • Ravel

    06.05.2023 - 22:03

    Igra je pravi dragulj, šteta što niste našli vremena za pisat više o njoj.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?