HCL.HR

Amazon misli da pakiranje Persone 5 sadrži opasne materijale

Zoran Žalac 21.03.2017.   •   4 komentara


Trgovački lanac Amazon privremeno je otkazao narudžbe za igru Persona 5 pod sumnjom da uz istu dolaze opasni materijali.

persona-5-amazon

U kolekcionarskim izdanjima igara viđamo sve luđe i luđe stvari, no nije tako čest slučaj da distributor odbije isporučiti igru kupcima. A upravo se to dogodilo u slučaju nadolazeće Persone 5 za koju je američki Amazon u „Take Your Heart“ premium izdanju posumnjao da sadrži opasne tvari. Premda nigdje nije izričito navedeno koji su materijali sporni, Amazon je otkazao postojeće narudžbe igre i do daljnjega onemogućio nove.

Izdavačka kuća Atlus pak tvrdi da su još prošloga tjedna istražili čitavu situaciju te da su zaključili kako je došlo do nesporazuma. Prema njihovim saznanjima, u pakiranju igre nema ništa što bi igrača ili isporuku dovelo u opasnost. Ipak, čini se kako rješavanje tog nesporazuma i dalje traje. Navedeno izdanje inače sadrži metalno pakiranje, CD sa soundtrackom igre, plišanu igračku, knjižicu s konceptualnim crtežima, školsku torbu te kolekcionarsku kutijicu.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

 • SemirTheChosen

  21.03.2017 - 10:03

  Bolje da Amazonovi “strucnjaci“ prestanu zabotirati kolektorsko izdanje Persone 5 …koda to sve ne prode vec kada se proizvede razne testove kvalitete i sigurnosti…

 • l)oolvl

  21.03.2017 - 15:14

  kao da se ljudi nisu dovoljno načekali da igra izađe, sad još i Amazon blokira…

  • Czar

   @l)oolvl, 22.03.2017 - 00:05

   Ima Amazon takvih ispada tu i tamo.
   Lani su bili zabranili prodaju horor novele “D is for degenerate” bez ikakvog zdravorazumskog objašnjenja.

 • Zloco

  23.03.2017 - 17:06

  Pa da i samo cd prodaju mozes se i s njime ozljediti ako si dovoljno retardiran…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!