HCL.HR

Pet naših videa koje vjerojatno niste pogledali

Igor Belan 12.07.2015.   •   6 komentara


Uz gotovo šesto videa na našem YouTube kanalu, dobre su šanse da su vam neki dobri video promakli ili ste u međuvremenu jednostavno zaboravili da smo ih objavili. Evo pet komada upravo takvih.

Često se dogodi da nas u komentarima na Youtubeu pitate hoćemo li nekakvim video komentarom ili recenzijom pokriti određenu igru koju smo već zapravo pokrili. Naravno, nećemo vas sada kuditi što ne koristite tražilicu na YouTubeu ili ovdje na HCL portalu prije nego ostavite takav komentar, ali ćemo vas uputiti na pet naših starijih videa koji prikazuju neke zanimljive igre, a čini nam se da ih dobar dio vas nikad nije pogledao. Pa evo jedne kratke selekcije pet takvih videa da si popunite nedjeljno popodne s malo gaming spike.

Počinjemo s Bayonettom 2 koja slovi za ponajbolju igru prošle godine pa je sasvim logično da na Metacriticu drži prosjek ocjena 91/100 od kritičara te 9.0/10 od publike. Nažalost, zbog ekskluzivnosti za Wii U i tematike koja nije atraktivna širem krugu ljudi, tu fantastično izvedenu akcijsku igru iz Platinum Gamesa zaigralo je vrlo malo ljudi iz naše regije. No mi smo ju igrali i napravili smo video o tome koji trenutno bilježi malo više od 16 000 pogleda.

Sljedeća igra na redu je Quake Live, odnosno legendarna pucačina Quake 3 Arena prilagođena za moderni free-to-play model. Igra je to koja je mene osobno držala za ekranom duže od bilo koje druge F2P igre i koju volim nazivati najdražom mi online pucačinom ikada. Kada je igra s quakelive.com prešla na Steam snimio sam vam jedan video komentar o tome koji je dosad skupio malo više od 17 000 pogleda.

Gods Will be Watching je igra koja nas je na kraju u konačnoj recenziji pomalo razočarala, no moram reći da sam stvarno uživao dok sam vam snimao video komentare teških situacija u koje vas igra uranja. Jedna od tih situacija je prikazana u videu ispod, a čini se da je i vama bilo zanimljivo gledati mene kako se mučim izvući se iz tih situacija budući da samo ovaj video ima preko 30 000 pogleda.

Wormsi su mi kao serijal uvijek bili dragi, a to pogotovo vrijedi za dvodimenzionalne nastavke. No krajem 2012. godine poznati serijal iz Teama 17 spojio je svoje 2D i 3D nastavke u igru koja se odvija u 3D engineu, a igra kao klasični 2D Wormsi. Bila je to igra Worms Revolution, a solidan uspjeh tog naslova osigurao je i svojevrsni nastavak godinu dana kasnije – Worms: Clan Wars. U ovom videu komentaru iz 2013. godine objasnio sam vam ukratko što je Worms: Clan Wars i pokazao vam ultra-napeti meč uz par banana-situacija.

Vratolomije s motorima u Trials serijalu mnogima su nepoznanica, a to nas pomalo rastužuje jer se radi o stvarno zabavnom serijalu koji vas može zarazito na duže vrijeme. S preko 24 000 pogleda na naš video komentar Trials Fusiona na PlayStationu 4 prošle godine definitivno smo zadovoljni, ali vjerujemo da je i ta igra svejedno prošla ispod radara veliko broju gamera iz regije pa evo male reprize našeg video komentara za sve vas koji nas niste pomno pratili prije godinu dana.

Komentari (6)

  • Bert_Raccoon

    12.07.2015 - 14:47

    Ma, ovo je čisto podcjenjivanje!
    Svi videi su pogledani i lijepo arhivirani na disku! 🙂
    Jedino razmišljam da sve videe skinem, umjesto u 720p, u rezoluciji 1080p.

  • HighCroGaming

    12.07.2015 - 15:02

    jedino nisam gledao wormse

  • Kinaivan

    12.07.2015 - 15:39

    Hehe, nema nijednog hcl videa koji nisam pogledao. Ova brojka od 600 videa je zbilja velika i nisam ni sam svjestan koliko vremena sam potrosio gledajuci vas.

  • buXna

    12.07.2015 - 16:28

    Sve sam vase klipove pogledao. Neke i po 2-3 puta. 😀

  • Seengeer

    12.07.2015 - 20:06

    Imate li 2 milje maraka mjesečno za kanal?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?