HCL.HR

Phil Harrison napustio Microsoft

Zoran Žalac 18.04.2015.   •   3 komentara


Višegodišnji potpredsjednik Xboxa za Europu, Phil Harrison, napustio je Microsoft u potrazi za novim ciljevima svoje karijere.

Microsoft je od najave Xbox One konzole izgubio neke čelne ljude u Xbox ogranku, a „odljev“ se nastavlja i ovog mjeseca. Kako se ranije šuškalo, tvrtku je napustio Phil Harrison, vođa europskog Xbox tima, zadužen za nadgledanje europskih razvojnih timova pod Microsoftom. Harrison je kroz svoj višegodišnji rad značajno doprinio razvoju Xbox brenda, ali se sada odlučio na iskorak i nove planove u karijeri.

„Uživao sam zadnje tri godine u Microsoftu i bio mi je privilegij voditi i raditi uz nevjerojatno talentirane Microsoftove studije u Europi, uključujući Rare, Lionhead, Lift, Soho i Press Play. Njima i svim svojim prijateljima u Xbox svijetu želim da nastave nizati uspjehe jer znam da će njihove igre prosperirati pod vodstvom Phila Spencera.“ – poručio je Harrison.

Iz Microsofta su se zahvalili Harrisonu na suradnji, a tko će ga naslijediti na njegovoj funkciji – još nisu željeli otkriti.

Komentari (3)

  • hanteed

    19.04.2015 - 11:34

    drago mi je da ovakve vijesti pisete jer ova djeca o tome nemaju pojma

    • Pero Zdero

      @hanteed, 19.04.2015 - 20:45

      Ne vidim zasto bi trebali imati pojma? Ja navecer gledam dnevnik i ne zanima me tko je u redakciji nego sto se događa u svijetu. Tako i ovdje, daj igru koja je dobra i to je sve.

    • Ementaler

      @hanteed, 19.04.2015 - 20:53

      Usporedba ti nema logike. Iz vijesti je jasno zašto. Ali dobro – tebe ovo ionako ne zanima, što je okej, zanimaju te samo konačni proizvodi, same igre. Samo onda je najbolje da čitaš i komentiraš ono što te zanima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?