HCL.HR

Pillars of Eternity odgođen do daljnjega

nebel 10.02.2014.   •   0 komentara


Obsidianova Kickstarter uspješnica ipak se neće pojaviti u prvoj polovici ove godine kako je prvotno obećano jer je čitav projekt postao veći nego je bio u izvornom planu.

Pillars of Eternity, Obsidianov nadolazeći RPG koji se proslavio prikupivši 3,98 milijuna dolara u Kickstarter kampanji, naposljetku ipak neće izaći u proljeće ove godine, kako je ranije najavljivano. Pomalo ironično – razlog za to je taj što je igra prikupila veći iznos od planiranih 1,1 milijuna dolara. Novi potencijalni datum izlaska trenutno nije jasno određen, a čini se kako neće ni biti sve do daljnjega, odnosno dok igra ne bude blizu igrive forme.

„Dobili smo gotovo četiri puta više novca od traženoga i samim time veću igru, a to ne znači da istovremeno možemo staviti četiri puta više ljudi na izradu igre kako bi ona bila gotova u travnju. Ima mnogo toga što još trebamo napraviti… Dok se ne približimo trenutku kada možemo objaviti igru ne želimo imati precizan datum izlaska, jer mi nismo izdavači i nemamo tu obavezu. Praktički ništa dobro neće proizići iz toga da obećamo datum izlaska za koji nismo uvjereni da ćemo ispoštovati. Igra neće izaći u proljeće, ali radit ćemo marljivo da dovršimo alpha verziju jer je riječ o uistinu velikoj igri.“ – pojasnio je voditelj projekta Josh Sawyer.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?