HCL.HR

Pisac vizualnog romana Tiny Snow treba vaš zagrljaj

Hrvoje Smoljić 14.03.2019.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Internet može biti grozno, ali i krasno mjesto. U slučaju vizualnog romana Tiny Snow – iako je uzrokovana nesporazumom, pozitivna energija pršti na sve strane.

Velika je vjerojatnost da kada na Steamu ugledate igru na kineskom – lagano produžite dalje. Iako je to slučaj kod većine igrača na zapadu, jedna “igra” ipak je uspjela privući nešto širu pozornost. Kažem “igra”, budući da je Tiny Snow zapravo interaktivni vizualni roman u kojem nema klasične gameplay komponente. Umjesto toga, radnju uz minimalne interakcije pratite i fokus je na emotivnoj ljubavnoj priči i povezivanju s likovima.

Iako je Steam preplavljen ovakvim uratcima, Tiny Snow dobiva svoj zaplet u trenutak kada se jedan kritičar obrušio na njegovog proizvođača, kritizirajući činjenicu kako priča uopće nema uvjerljivu ljubavnu komponentu. Njegov tužan odgovor u kojem kaže kako priča nije uvjerljiva jer on zapravo nikada nije iskusio ljubav je ono što je privuklo pozornost brojnih igrača na zapadu koji su pohrlili na Steam stranicu romana kako bi mu pružili podršku.

Iako je on kasnije ipak pokušao ublažiti reakcije tvrdeći kako je zapravo došlo do greške u prijevodu, to nije zaustavilo val kupovanja igre i pisanja pozitivnih recenzija. Osim što je imao direktnu financijsku korist, čovjek je tako uzrokovao eksploziju pozitivne energije na Steamu. Pa sad tko kaže da internet ne može biti krasno i toplo mjesto?

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?