HCL.HR

Planovi za budućnost horor igre Abandoned misteriozno su nestali

Zoran Žalac 31.03.2022.   •   2 komentara


Razvojni tim Blue Box Studios navodno je krenuo u brisanje objava na Twitteru koje se vežu uz plan razvoja njihove navodne igre Abandoned.

Sjećate se one navodne PS5 ekskluzive Abandoned, koja je dobila posebnu “Realtime Experience” aplikaciju koja je zapravo bila isječak ničega u trajanju od pet sekundi? One igre oko čijeg se žanra developer predomislio usred razvoja? Primijećeno je kako je razvojni tim Blue Box Game Studios s Twittera nedavno uklonio većinu objava vezanih za planove razvoja igre.

Nije sasvim jasno što to znači, ali ako prije nije bilo sumnjivo, sada definitivno jest. Prema zadnjoj objavi developera s kraja prošle godine, tech demo Abandoneda, tj. prolog igre, trebali smo vidjeti u prvom tromjesečju 2022. Danas to tromjesečje prolazi, a Abandonedu nema ni traga ni glasa.

Cijela priča oko ove igre prilično je bizarna i vjerojatno joj nije kraj. Ako je vjerovati developeru, više od tri milijuna vlasnika PlayStation 5 konzole preuzelo je “Realtime Experience” aplikaciju s kojom još nisu dobili ništa više od pet sekundi običnog videa. Podsjećamo, igra je bila najavljena za izlazak u 2021. godini, a na službenom PlayStation kanalu jedini je trailer za nju pregledan 1,7 milijuna puta.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • MaryPoppins

    31.03.2022 - 13:01

    Znači moglo bi se reći da je igra… *stavi naočale*

    …napuštena.

    YYEEEEEEAAAA

  • djosic85

    31.03.2022 - 13:18

    A to je ona zavjera Hidea kojime, na turskom nešto 🤣

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?