HCL.HR

Plants vs. Zombies: Garden Warfare dolazi na PS4 u 1080p i 60 FPS-a

Renato Pedišić 31.05.2014.   •   0 komentara


Plants vs. Zombies: Garden Warfare na PlayStationu 4 moći ćemo igrati u 1080p rezoluciji pri 60 FPS-a, a inačica će podržavati i Vita Remote Play funkciju te split screen kooperativno igranje.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare, kojega ste već mogli zaigrati na Xboxu 360 i Xboxu One, uskoro stiže na PC (27. lipnja) te na PlayStation 3 i 4 (21. kolovoza). Kako bi se ponukali gameri da nabave igru za najnoviju Sonyjevu konzolu, Popcap je objavio tehničke podatke koji joj itekako idu u prilog.

Naime, ta će se inačica novog Plants vs. Zombiesa vrtjeti u 60 sličica po sekundi pri 1080p rezoluciji, što je skok od 900p i 60FPS-a – iskustva koje ste mogli doživjeti igrajući Xbox One verziju igre. Gary Clay iz Popcapa na tom je tragu izjavio:

“Posebno smo uzbuđeni da igrači dožive Plants vs. Zombies: Garden Warfare na PlayStationu 4 u nativnoj 1080p rezoluciji pri superbrzih 60 sličica po sekundi”.

PlayStation inačice Garden Warfarea ne donose novosti samo na tehničkom planu, već i dva DLC-a – Garden Variety te Zomboss Down. Ono što je još posebno kod PS4 verzije igre je njena igrivost putem Vita Remote Play funkcije te split screen co-op, koji je doduše bio prisutan i u XONE inačici.

Sony će za ovaj naslov ponuditi i popratno iskustvo Boss Moda putem PlayStation Appa na mobilnim uređajima. To je sitna degradacija usporedimo li ovu s Xbox One inačicom Garden Warfarea, budući da je tamo Boss Mode bio sastavni dio igre.

PlayStation inačice u akciji pogledajte u službenom videu proizašlom iz suradnje Sonyja i Popcapa.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?