HCL.HR

Platformer Shovel Knight dobio datum izlaska

Stjepan Fikter 23.01.2014.   •   1 komentara


Povodom ulaska u alpha fazu razvoja, developer Yacht Club Games pripremio je novi trailer u kojemu nam otkriva kada će se vitez s višenamjenskim ašovom pojaviti na tržištu.

31. ožujka na PC, Wii U i 3DS stiže Shovel Knight, 8-bitni platformer koji je uz to debitantski uradak nezavisnog studija Yacht Club Games.

To je developer otkrio u novome traileru koji je objavljen povodom ulaska igre u alpha verziju koja je po riječima developera: “Prvi prolazak cijelog sadržaja u igri. Sve značajke su unutra. Svi nivoi su igrivi. Svi bossovi se mogu pobijediti. Svi predmeti se mogu pokupiti. Sve je tu. Možete igrati cijelu igru od početka do kraja. Sve je stvarno.”

Ovu verziju igre mogu isprobati svi koji su podržali razvoj igre putem Kickstartera.

Vitez s višenamjenskim ašovom čiji je cilj pobijediti zlo i spasiti svoju dragu trebao je izaći u rujnu prošle godine, no zbog toga što je igra prikupila više novca od traženoga, developeri su odlučili dodati više sadržaja nego što je to prvobitno bilo planirano, stoga je došlo do odgode. Svi zainteresirani mogu i dalje unaprijed kupiti svoj primjerak igre putem službene stranice za 15 dolara, dok je za dodatnih 10 dolara dostupna prednarudžba i Deluxe verzije.

Komentari (1)

  • goldfinger

    24.01.2014 - 08:49

    Ma,kojih 15 $?!!?Kužim nostalgiju,ali ovo je j….o previše.(-0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?