HCL.HR

PlayStation 4 s Fifom 15 za 137 kuna mjesečno i drugi popusti

sponzorirani članak 17.02.2015.


Besplatna dostava, beskamatno plaćanje na rate, popusti za prednarudžbe hit naslova i više! Pogledajte što vam sve nudi Sancta Domenica u karnevalskom ozračju.

Već znate da PlayStation 4 konzola obično košta 3299 kuna u Hrvatskoj, no povodom ovih veselih i šarenih karnevalskih dana Sancta Domenica do 24. veljače ima posebnu ponuduza istu cijenu možete kupiti PS4 konzolu zajedno s igrom FIFA 15!

Najbolje od svega, ne morate odmah platiti svih 3299 kn već to možete riješiti na 24 rate beskamatno, pa vas ova investicija u svijet nove generacije virtualnog nogometa i PlayStationa 4 izađe svega 137 kuna mjesečno.

Taj spoj PS4 konzole i Fife 15 nije jedina ponuda koju vrijedi provjeriti ovih dana na webshopu Sancta Domenice, inače ekskluzivnog zastupnika za PlayStation asortiman u Hrvatskoj.

Tu je primjerice i PlayStation Vita konzola koja može biti vaša za svega 58kn mjesečno, a malo zagriženijim gamerima među vama za oko će sigurno zapeti PlayStation 4 Player’s Bundle u kojemu osim same konzole dobijete i ukupno tri odlične PS4 igre za svega 3899 kuna (162 kn mjesečno).

Nudi vam se i uvijek mudra opcija produljenja jamstva za sve aktualne PlayStation konzole za dodatne tri godine, a svakako vrijedi provjeriti i ponudu igara za koje također vrijedi mogućnost beskamatnog plaćanja na 24 rate. To znači da igru poput Need for Speed: Rivals za PS4 možete kupiti doslovno za 10kn mjesečno, a PES 2015 za 19kn mjesečno. I pazite ovo – ako naručite dvije PlayStation igre potpuno besplatno dobivate i Diadora nogometnu loptu.

Ako ciljate kupiti neki od velikih nadolazećih naslova poput The Order: 1886, Project: Cars, Bloodborne i Battlefield: Hardline, možete uštedjeti do 100kn prednarudžbom. Čak i za prednarudžbe vrijedi beskamatno plaćanje na 24 rate, a za svaki artikal na webshopu možete ostvariti još dodatnih 5% popusta korištenjem promo koda navedenog na stranici svakog artikla.

Oh da, i dostava je potpuno besplatna za sve narudžbe s webshopa.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?