HCL.HR

PlayStation 4 uskoro dobiva softversku nadogradnju 7.0, obradovat će vas ako volite komunicirati glasom

Zoran Žalac 07.10.2019.   •   5 komentara   •   Tehnologija


Iz Sonyja su najavili kako ćete od ovoga tjedna na svojoj PlayStation 4 konzoli morati instalirati softversko ažuriranje verzije 7.0.

Ljetos je krenulo testiranje nove softverske nadogradnje za PlayStation 4 konzole, a ovoga tjedna ta bi nadogradnja trebala postati dostupna svim korisnicima Sonyjeve platforme. Ažuriranje verzije 7.00 donosi dvije značajne stvari, a najviše koristi od nje imat će svi oni koji vole komunicirati putem glasa.

Naime, Party opcija za stvaranje grupe igrača s kojom igrate igre u mrežnom multiplayeru od ove će verzije biti povećana sa osam članova na maksimalno 16 članova. Uz to, poboljšat će se kvaliteta zvuka te veze s mrežom, tako da ćete svoje suigrače čuti bolje i sa manje prekida.

Promjene je doživjela i opcija Remote Play u kombinaciji s mobitelima i tabletima. Sada je za korištenje Remote Play opcije na tim uređajima potreban Android verzije 5.0 ili noviji, a više to ne moraju biti Sonyjevi Xperia mobiteli nego bilo koji drugi mobitel. Nažalost, želite li povezati svoj DualShock 4 kontroler na mobitel putem Bluetootha, trebat će vam najnovija verzija Androida (10).

Ne može se reći da se Sony baš potrudio ovim ažuriranjem, ali to je već nekako i razumno. PlayStation 4 je već pri kraju svog životnog vijeka pa u bližoj budućnosti ne treba očekivati da će konzola dobiti neke značajnije nove funkcionalnosti. Za takvo što vjerojatno ćemo morati pričekati PlayStation 5.

Komentari (5)

  • trulex

    07.10.2019 - 09:46

    Na tambnejlu videa vidim da je liku oštećena desna gljiva analoga.

  • AdvCool

    07.10.2019 - 11:08

    Peču me oči od tvog pisanja. Tambnejl ?

    • BeLLicus

      @AdvCool, 07.10.2019 - 15:22

      I mene od tvog peču, peku oči!

    • deanHR

      @BeLLicus, 08.10.2019 - 19:43

      I mene od tvojih očiju oči peku

  • lepiakadodo

    07.10.2019 - 20:03

    Jebes mu mater i opciji za 16 igraca u chatu. Kad smo igrali online u gts-u i kad nas se znalo skupit 16, tad je chat bil za 8 igraca. Sad nas se jedva skupi 6, al zato nas 16 more klafrati… jeben timing

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?