HCL.HR

Ove godine moći ćete uživo pratiti prijenos ceremonije PlayStation Awards

Zoran Žalac 26.11.2018.   •   3 komentara   •   Industrija videoigara


Azijski ogranak Sony Interactive Entertainmenta početkom dvanaestog mjeseca održat će svoju dodjelu nagrada za najbolje PlayStation igre.

Sony nema ceremoniju dodjele nagrada za PlayStation igre na globalnoj razini, ali njihov ogranak u Japanu još od 1995. organizira takav događaj. PlayStation Awards održat će se i ove godine, a glavna novost je ta što će se taj događaj po prvi puta moći pratiti uživo preko YouTubea.

Ceremoniju će se moći pratiti 3. 12. od 8:45 ujutro po našem vremenu. Eto barem jedne manifestacije za koju ne morate ostati budni do kasno u noć – samo se morate probuditi rano ranije. Prijenos će biti dostupan i na engleskom jeziku.

Doduše, ne očekujte od PlayStation Awardsa ništa značajno jer je cijela stvar malo drugačija nego ostale dodjele nagrada. Naime, pobjednici većine kategorija proglašavaju se prema prodajnim rezultatima na japanskom tržištu, ne nužno i samoj kvaliteti igre. Uz to nema ni naznaka da bi ovim povodom Sony mogao prikazati neke nove materijale za svoje nadolazeće igre.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Wolfman

    26.11.2018 - 13:37

    Hm, zašto bi netko gledao kako Sony sam sebi tapše po ramenu? 😀

  • MarioTina

    27.11.2018 - 11:33

    Sony me jako razočarao ovih mjeseci sa svojim postupcima,prvo su podigli cijenu ps plus pretplate, onda sa svakim novim updetom sve lošije performance,svako malo online je na nekakvom održavanju,loše iskorišten kintroler,nema crossplay itd,sad bih mogao u beskonačnost,ako nastavi tako morat ču nakon 20 godina vjernosti napustiti playstation i preči na xbox ili jednostavno prestati igrati.

    • moordrak

      @MarioTina, 27.11.2018 - 15:19

      Kukaš tu zbog 50 kuna poskupljenja, a ne gledaš desetke vrhunskih igara koje dobiješ na igranje svaki mjesec. Mah. Ja bi sada tu mogao pisati cijele štorije kako si skoro u svemu što si napisao u krivu, ali čemu. Kolega, tebi je plejka, a čini mi se i gejmanje općenito odavno dosadilo. I to je sasvim uredu. Nećeš pronaći sreću u nekoj drugoj konzoli, samo ćeš baciti pare bez veze. Sve je to ista palenta. Kad za nečim izgubiš volju, pronaći ćeš 100 razloga zašto bi se i dalje bavio sa tim. Vrijeme je za neki drugi hobi. 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?